Sayfa 676/1078 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Hayırlı cuma'lar sayın T/A ben'den mardin bu kadar,turuncu üstü kapanışlar gelirse gerisine bakarız.
    Eyvallah...

Daha yeni başlıyoruz diye düşünüyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

T/A Hocam selamlar,
    Şu Aselsan ne olacak 105.000 bin endekste 19,50 lerde hala sürünüyor .

Alıntı Originally Posted by MADEN_AVCISI Yazıyı Oku
    T/A Hocam selamlar,
    Aleyküm Selam...

ASELS iyi olacak inşaAllah...

Zaten bugünkü hareket bunun ilk işaretini vermiş oldu...

Şu anda müsait değilim.

Kayınpeder hastanede, yanına gideceğim. Müsait olunca grafik ve yorum eklemeye çalışırım...

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Aleyküm Selam...

Şu anda müsait değilim.

Kayınpeder hastanede, yanına gideceğim. Müsait olunca grafik ve yorum eklemeye çalışırım...
    Geçmiş olsun,Allahtan acil şifalar diliyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Hayırlı hafta'lar...Endex mavi ortalama üzerin'de kaldığı müddetçe sıkıntı olmaz.Kanal üst bant 106.800 civarları.

Haftalık resim,107 hedefi devam ediyor,biraz kanal üstüne'de çıkabilir. ( 108 ) gibi.

Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun,Allahtan acil şifalar diliyorum.
    Teşekkür ederim...

Alıntı Originally Posted by MADEN_AVCISI Yazıyı Oku
    T/A Hocam selamlar,
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Aleyküm Selam...

Şu anda müsait değilim.

ASELS...

Grafiksel olarak yapması gereken formasyondaki düzeltmesini tamamlamış gibi duruyor...

İlk grafik Aylıktır ve her ne hikmetse hep benzer şekiller oluşturarak yoluna devam etmiş. Bu durum 2008 yılındaki düşüşün bitip yükselişin başlaması ile başlamış ve hâlen devam ediyor. Bu durumda olası son dalganın da benzer bir yapı izlemesini bekliyorum.

Sayımları Elliot 'a göre yapmadım. Sadece daha anlaşılabilir olsun diye rakamlar yazdım. Fakat Elliot olarak da incelenebilir ve aynı kapıya çıkar...

Artık daha güçlü yükselişler beklenebilir. Bu uzun vadeli perspektifidir...

Kısa vade için de Günlük grafiğe (2. grafik) baktığımız zaman oluşan formasyonun kırılması ve tepeleri birleştiren direnç çizgisinin kırılması gerekir. Bu hafta için ortalama değeri 20.88 seviyesidir...

Akâbinde 21.37 ve 24.45 seviyeleri gündemde olacaktır...

Hedef çalışması yaparak kafaları karıştırmak istemediğimden uzun vadeli hedef göstermiyorum. Zaten yükseliş başlara hedefin çok uçuk kaçık rakamlar olacağını sizler de tahmin edebilirsiniz. Fakat bu yükseliş son yükseliş olacağı için çok dikkatli olmakta fayda var. Şimdiden almayan sonra bulaşırsa tehlikenin boyutları artacaktır...

Elbette bu yazdığım senaryolar 17.26 - 16.37 seviyeleri aşağı kırılmadığı sürece geçerlidir...

Bu seviyelerin altında bir şeyler ters gitmiştir ve öyle sanıyorum ki; genel borsa ve ekonomide bir terslik olması gerekir. Şimdilik böyle bir durum olmadığına göre bu seviyelerin altına gelmediğimiz sürece yatırım için alınabilir...

Şirket güzel kâr elde eden ama tahsilatta sıkıntı yaşayan bir firma. Bu durumu kullanarak hisseyi düşürmeyi ve toplamayı başardılar..!!!

Tahsilatların artması ile fiyat ta çok hızlı artma potansiyeline sahiptir...

Alıntı Originally Posted by t/a Yazıyı Oku
    aleyküm selam...

asels iyi olacak inşaallah...

zaten bugünkü hareket bunun ilk işaretini vermiş oldu...

şu anda müsait değilim.

kayınpeder hastanede, yanına gideceğim. Müsait olunca grafik ve yorum eklemeye çalışırım...
    geçmiş olsun hocam acil şifalar.

Sayfa 676/1078 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •