Sayfa 268/1001 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

1. 17 yıldır biz Atatürkçüler "HDP, PKK'dır halk düşmanıdır.." derken kulak tıkayanlar şimdi ne olmuş nasıl olmuşsa aydınlanmışlar Nirvana'ya ermişler sanki..!!. Yargı bağımsızmış gibi topu yargıya atarak başlamaları ise işin fasa fiso kısmı tabii ki.. PKK/hdp kapatıldığında yöneticisinden delegesine kadar ağır cezalar verilmeli ki birdaha yeni parti kurmayı maçaları yemesin..

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan;
    "Yüzde 13 büyük bir oran. Yüzde 13 oy alıp Ankara'ya gitme görevi alan insanların, halkın iradesini Kandil'e peşkeş çektiklerini gördük. O yüzden Kandil mi Meclis mi karar vermeleri lazımdı. Bunun kararını veremediler, tam aksine Kandil'i değerlendirdiler. O yüzden yargı bu konuda hangi adımı atarsa arkasında olacağız. Yargı hangi adımı atarsa hangi kararı verirse ben bir milletvekili ve grup başkanvekili olarak diyorum ki terörle arasına mesafe koyamayan kim varsa bunun bedelini yargıda da Mecliste de ödeyecektir."
    https://www.aa.com.tr/tr/politika/ak...iyoruz/1596010

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Diji TÜRK de şifreli maç yayınları açık anlamadım bu işi. Şu an Aytemiz Alanya Sivas maçını üye olmamama rağmen izleyebiliyorum,Sizde durum ne ?

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Galatasaray Fenerbahçe macı ilk 11’leri :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Diji TÜRK de şifreli maç yayınları açık anlamadım bu işi. Şu an Aytemiz Alanya Sivas maçını üye olmamama rağmen izleyebiliyorum,Sizde durum ne ?
    82'de Adana-Altay
    81'de Bursa-Erzurum açık

78'de Alanya-Sivas bende kilitli
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Galatasaray’ın ilk 11’in de Türk oyuncu yok .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Galatasaray’ın ilk 11’in de Türk oyuncu yok .
    Gassarayin ismini, Atletico Bizans yaptılar mı tamam!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu Max Kruse, İstiklal Marşı'ni okuyor ..

Sayfa 268/1001 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •