Sayfa 544/1000 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,345 - 4,352 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Batakçı Yazıyı Oku
    Fondan beklentiniz nedir onu bilmek lazım bence tavsiye için. GPG tarzı bir fon istiyorsanız ona en yakın GMA'yı görüyorum ben.

Bu arada bence, Türkiye yeni bir ekonomik hikaye yaratmadıkça, jeopolitik riskleri çözmedikçe uzun vadede GPG zirveye oynar. Hisse senedi yatırımcılarının, kaçan hisselerin peşinden koşarken gafil avlanmasını sizler de fonlarda yaşamazsınız umarım.
    Evet kesinlikle güzel bir fon, takibime aldım

2.  Alıntı Originally Posted by zaftolga Yazıyı Oku
    Tahvil yada mevduat yerine ne öneriyorsunuz?
    Tahvil için birşey diyemem faizlerin düşeceği öngürülüyorsa tahvilin değeri de artacağı için mevduat üzeri getiri mümkündür ve yatırım yapılabilir. Fakat mevduat üzeri getiri elde edebilecek fon rahatlıkla bulunabilir görüşündeyim.

3.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Evet kesinlikle güzel bir fon, takibime aldım
    GMA'ya yakın getirili HSA'da uzun süreli performans için takip edilebilir

4.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku

GPG izahnamesine göre sayın hayrani haklı. Perşembe sabahı satış emri vermiştim. 1-2 saate görürüz kaçtan sattığını.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    26.9 Perşembe sabahı verdiğim GPG satış emri, 27.9 cuma fiyatı olan 1,292577 den gerçekleşmiş.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Saygılar...

5.  Alıntı Originally Posted by mogola Yazıyı Oku
    akbank dan bildirim geldi teknoloji hisselerine en az %10 getiri ile ortak olma diyor

https://www.akportfoy.com.tr/tr/fund..._source=slider
    Fon teknoloji hisselerine yatırım yapmıyor ÖST bazlı bir fon 1 sene sonrası için %10 getiri garantili. Teknoloji hisselerin dolar bazında % değer kazancını % TL olarak fon getirisine belirli bir oranda ilave ediyor. Tabi hisseler değer kazanmazsa veya kaybederse, hisselerden gelen herhangi bir ilave getiri söz konusu olmuyor.

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Fon teknoloji hisselerine yatırım yapmıyor ÖST bazlı bir fon 1 sene sonrası için %10 getiri garantili. Teknoloji hisselerin dolar bazında % değer kazancını % TL olarak fon getirisine belirli bir oranda ilave ediyor. Tabi hisseler değer kazanmazsa veya kaybederse, hisselerden gelen herhangi bir ilave getiri söz konusu olmuyor.
    T+2 satış valoru olan fonlara alerjim var. GPG ye göre çok daha agresif olduğu kesin. T+1 olsaydı buna girerdim kesin sevgili admustafa üstad. Alıntı yanlış olmuş, GMA fonuna istinaden yazdım !

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    GMA'ya yakın getirili HSA'da uzun süreli performans için takip edilebilir
    Teşekkür ederim üstadım, işte bu grubumuzun be kadar değerli bir grup olduğu buradan da anlaşılıyor. Müthiş bir fikir alış verişi sayesinde doğru fonda parayı değerlendirme. Sırf bu yüzden bu forumu çok beğeniyorum, çok değerli ve bilgi sahibi arkadaşlarımız var

8.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    T+2 satış valoru olan fonlara alerjim var. GPG ye göre çok daha agresif olduğu kesin. T+1 olsaydı buna girerdim kesin sevgili admustafa üstad. Alıntı yanlış olmuş, GMA fonuna istinaden yazdım !
    Hocam herkesin beklentisine uygun ayrı ayrı fonlar var. Sizin beklentinize uygun olan fon yönetimi neden illa GPG'de vücut bulsun istiyorsunuz? Ben her şeye rağmen mevcut yönetim anlayışından memnunum şimdilik.

Sayfa 544/1000 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •