Sayfa 590/1000 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Bugün 2- 2.30 da paranız hesaba geçeceği için anca yarın alırsınız bugün repo ppf anca
    Anladım, bu YSU fonu Yapıkredi’de tam ismi “KOÇ ÜLKEM İÇİN DEĞİŞKEN FON” mu acaba, bilen birisi yardımcı olabilir mi? Tefasta farklı yazıyor “PORTFÖY ÜÇÜNCÜ DEĞİŞKEN FON” diye geçiyor. Fiyatı aynı olan bunlar ama.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Brent 'te o ilginç hareket olmadan önce 60 civarındaydı bugün 57.

Brent 60 iken bizde benzin ortalama 6,79'du şuan 6,98...

Ben bu denklemi anlamadım
    bu noktada yapacağınız en büyük hata, anlamaya uğraşmak olur, sakın beyhude bir çabaya girip te bu denklemi anlamaya çalışmayın. son bir yılda elektrik, doğal gaz ve gıda ürünleri başta olmak üzere fiyat artışları en iyimser tahminle ortalamada yüzde 50 üzerinde ve enflasyonumuz tek haneye indi. sadece hayırlı ve mübarek olsun deyip tek haneli enflasyonun kutlamalarından nemalanmaya çalışın. başka türlü kendinizi boşuna yormuş olursunuz.

3.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Anladım, bu YSU fonu Yapıkredi’de tam ismi “KOÇ ÜLKEM İÇİN DEĞİŞKEN FON†mu acaba, bilen birisi yardımcı olabilir mi? Tefasta farklı yazıyor “PORTFÖY ÜÇÜNCÜ DEĞİŞKEN FON†diye geçiyor. Fiyatı aynı olan bunlar ama.
    Evet o fonmuş: https://www.yapikredi.com.tr/yatirim...lkem-icin-fonu

4.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    Yani YSU Ülkem için yazan fon, teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bu noktada yapacağınız en büyük hata, anlamaya uğraşmak olur, sakın beyhude bir çabaya girip te bu denklemi anlamaya çalışmayın. son bir yılda elektrik, doğal gaz ve gıda ürünleri başta olmak üzere fiyat artışları en iyimser tahminle ortalamada yüzde 50 üzerinde ve enflasyonumuz tek haneye indi. sadece hayırlı ve mübarek olsun deyip tek haneli enflasyonun kutlamalarından nemalanmaya çalışın. başka türlü kendinizi boşuna yormuş olursunuz.
    Yön neredeyse biz oradayız gerçekler bunlar ama para duygusallık kaldırmaz

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    https://kampanya.fiat.com.tr/Pdf/Fiy...yatListesi.pdf
    190bin tl, enflasyon tek hane öyle mi? Billur geçmesinler yeter..

7.  Alıntı Originally Posted by Semadirekppf Yazıyı Oku
    Aracı kurumda t+2 olan bir fon satınca 2. Gün sabahı işlem limiti açılıyor, saat 13-14 ü bekletmiyor.
    Hangi aracı kurumda ?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Saygılar...

8. Herkeslere Merhabalar,

Benim merak ettiğim bugüne kadar batan bir fon var mı?Bununla ilgili araştırma yaptım internetten.Ama bu bilgiye ulaşamadım.Bilindiği gibi hisse senetlerinde böyle batma ve tahtasının kapnması durumları olabiliyor.Spk ne kada denetliyor bu fonları orası beni endişelendiriyor.Ayrıca mevduat garantisi gibi fonlarda bir garanti de yok...

Sayfa 590/1000 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •