Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
bazen hayatta bazı anlar vardır. o anlarda. sade bi fotoğrafın çekilmiş olması kafi gelmez mi?
detaya değil bütüne odaklan çekirge. der kung fu bi filminde, yazılar filmatik, arada alaska frigo buzzz.
elde bi kanıt var yani o da foto, evidence Beweis . ingilizce alamanca
3 dilde
siz daha detay aramaya devam.
adam gel foto çekinelim niye demiş sence? peki. bende bunu soruyum.
$ yükseliyor.
Bademleri göreve çağırıyoruz. Uyumayın...![]()
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
rum yunan ve ermeni lobileri senatoda çok güçlü,TR nin akıllı dış politika yapması gerekiyordu ama 17 senedir hiç bir akıllı iş yapılmadı.ilk hata 2004'te rauf dentaş'ın yoksayılmasıydı ve işte o yok sayma sonucu rum AB'ye girdi ve başımıza bela oldu. TR o zaman yumruğunu vursa rum AB'ye falan giremezdi.
5.8206 vurdu çekmedi...
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
ar-ge gemisi çoktan kaçtı
bugün teknolojide belli standartlar var
bunların know how ları olsun patentleri olsun alınmış ve mevcut üretimde bantlar üzerinde kullanılmakta..
Çok daha müthiş bir ürün bile çıkarsan bir sonuç alamazsın..
Çıkıp öyle kendi chip imizi yapalım
kendi bilmem ne mizi üretelim..
Üretsen 1 tane bile satamazsın dünya çapında..
ar-ge öyle kolay değil..
TR nin bu saatten sonra yapacağı şey
Çok iyi turizm hizmeti ve kaliteli tarımsal üretim dir..
Birde devlette ve özel sektörde sıkı regülasyonlar ile soyguna son verirsek yeter de artar bile..
Yer İmleri