Sayfa 368/997 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

1.  Alıntı Originally Posted by ryland Yazıyı Oku
    ben hala çokta bi operasyon olacağını düşünmüyorum(inşAllah yanılırım) Menbiçe de giriyoduk noldu..hava civa..

sahte bi gündem yaşıyoruz sanki..
    Firat kalkanini ,afrini almanya mi yaptiydi ben pek hatirlayamadim.

y.t.degildir..

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    adam açıkça mücadelemiz işid'e karşı yapılıyor diyor, yandaş medyanın yazdığı gibi ypg için değil
    olaki ypg karşımıza çıkarsa mücadelemizi aksatmalarına izin vermeyiz deyip geri vites yapmış..
    Sarı kafa kürtlerin hayranıyız , maddi ve askeri destekçisiyiz demiş,onun üzerine hayatta dokunamazlar...

Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

3.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Sarı kafa kürtlerin hayranıyız , maddi ve askeri destekçisiyiz demiş,onun üzerine hayatta dokunamazlar...

Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
    trumpla görüşürken işidin kökünü kazıdık diye sallama yap
    sonra işid için operasyon yapılıyor deyip yelkenleri indir..?

4. Ota boka herşeye referandum yaptık bir de "Suriye hükümeti ile anlaşalım ve sığınmacıları gönderelim mi ?"diye bir referandum yapalım bakalım Türk halkı ne diyecek..
    PKK/hdp'liler dışında Hayır diyecek adam yoktur...

Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Bende bu kadar bağıra çağıra bi operasyon olacağını düşünmüyorum.Gerekli şekilde gündem oluşturuldu.Belki göstermelik ufak birşey yapılır o kadar.
    Bizim her operasyonumuz boyle oluyor. 1 yil onceden basliyoruz adamlar butun onlemleri aliyor girip.cikiyoruz [emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Ota boka herşeye referandum yaptık bir de "Suriye hükümeti ile anlaşalım ve sığınmacıları gönderelim mi ?"diye bir referandum yapalım bakalım Türk halkı ne diyecek..
    PKK/hdp'liler dışında Hayır diyecek adam yoktur...
    Dunde yazinizda gordum. Her hdpli pkkli degildir. Zaten hdp nin turkiye partisi olamamasinin birinci sebebi de pkk ile arasina mesafe koyamamasindan kaynaklaniyor.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Dunde yazinizda gordum. Her hdpli pkkli degildir. Zaten hdp nin turkiye partisi olamamasinin birinci sebebi de pkk ile arasina mesafe koyamamasindan kaynaklaniyor.
    Sokakdan geçen hdp'li biz PKK'yız demiyor Hdp eşbaşkanları biz PKK'yız diyor. Bunları gören bir insanın hdp'in PKK/hbdh, PKK/kck, PKK/hpg, PKK/hbim, PKK/tak gibi bir alt kuruluşu olmadığına PKK'dan ayrı olabileceğine inanması için yarım akıllı olması gerekir..

8. Bu HDP yi neden kapatmaz DEVLET ??? Her güç elindeyken hem de ??? Millet bunu bekliyor oysa...Bu aksiyonu almasını...

Sayfa 368/997 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •