PKK/hdp seviciler,
Türk halkının karşısına çıkmalısınız ve cesaretinizi toplayarak "Evet, bizler HDP'in PKK olduğunu biliyoruz ama Kürtçe eğitimdili ve Kürdistan'ın evrensel bir hak olduğuna inandığımız için Kürt milliyetçilerinin bu uğurda yaptıkları terörü de haklı buluyoruz” demelisiniz ve ikiyüzlülükten kendinizi kurtarmalısınız..
Bizim bunlara diyeceğimiz de şudur, etnik haklar Pandoranın kutusudur açacaksanız sonuçlarını da kabul edeceksiniz...... Birincisi böyle evrensel bir hak varsa önce dünyadaki Türk etniklere de içinde yaşadıkları devletlerde Türkistan hakkını verdireceksin İkincisi Türkiye'de yalnızca bir etniğe terör yaptıkları için devlet hakkı veremezsin, verirsen tüm etniklere de aynı hakkı vereceksin.. Üçüncüsü Türkiye'de Ermenistan Hellenistan istedikleri için savaştığımız ve kovduğumuz insanları da geri çağıracaksın tazminat ödeyeceksin istedikleri toprakları da teslim edeceksin.. Yok, öyle evrensel hak falan olmasın o zaman ortada ayak basacağım yer kalmaz ben yalnız Kürtlere ayrıcalık istiyorum dersen ben de sana o yarım aklını da al sittirol git derim..