Sayfa 680/1000 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. dostlar tcd hisselerinde son durum nedir?

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    dostlar tcd hisselerinde son durum nedir?
    -0,48 kapamış %1'e yakın eksi gelir diye tahmin ediyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Verdikleri değer 1.2975 düne göre 40 civarı mk yapıyor, 1.2975 mi yanlış?

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dostum verdikleri hiç bir rakam güvenilir ve doğru değil.Dün 1.2970 eksi 0.16 diye paylaşım yaptılar gerçekleşen ise 1.2961 eksi 0.23 oldu.Bugun ise 1.2975 artı 0.1 diye paylaşım yapıyorlar.En doğru mk karşılığı sabah tefaş üzerinden açıklanacak net rakamla olur.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    dostlar tcd hisselerinde son durum nedir?
    Syn hayrani veysel beye hic gorustunuzmu kendisi ne dusunuyor tcd nin cokusu hakkinda

5.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    dostum verdikleri hiç bir rakam güvenilir ve doğru değil.Dün 1.2970 eksi 0.16 diye paylaşım yaptılar gerçekleşen ise 1.2961 eksi 0.23 oldu.Bugun ise 1.2975 artı 0.1 diye paylaşım yapıyorlar.En doğru mk karşılığı sabah tefaş üzerinden açıklanacak net rakamla olur.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    orası doğru sabah değer değişiyor tabi ki,akşamki değer tahmini değer,ama 0.1 ile 0.01 arasında çok fark var yarın bu rakama yakın bir şey gelir.ben 41 civarı hesapladım.

6.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Bu tip kira sertifikaları hangi ekonomik koşullardan olumlu/olumsuz yönde etkilenirler sn.admustafa? Hangi ekonomik verileri takip etmemiz gerekir?
    Kira sertifikaları kira sertifikaları piyasası'nda işlem görürler. Bazı günler sertifikalar değer kazanır bazı günler de değer kaybederler. Kira sertifika fonlarının fiyatları da buna göre belirlenir. Kira sertifikaları tahvil ve bono piyasalarına benzer hareket ederler. Genel olarak faizler yükselip bonolar değer kaybettiğinde sertifikalar da değer kaybeder, faizler düşüp bonolar değer kazandığında sertifikalar da değer kazanır diye düşünebiliriz.

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Syn hayrani veysel beye hic gorustunuzmu kendisi ne dusunuyor tcd nin cokusu hakkinda
    bu günlerde görüşmedim. Bu fon, aslında güzel ama ülkemizin içinde bulunduğu konjonktürden dolayı borsamız toparlanamazsa illa ki düşüş olur. Aslında önceki görüşmelerimizde olası seet kayıplarda ne olur dediğimde düşüş günlerinde de artı yazdığımız günler olabilir, daha ziyade aylık getirilere bakın demişti

8.  Alıntı Originally Posted by Dadaloğlu Yazıyı Oku
    Kira sertifikaları kira sertifikaları piyasası'nda işlem görürler. Bazı günler sertifikalar değer kazanır bazı günler de değer kaybederler. Kira sertifika fonlarının fiyatları da buna göre belirlenir. Kira sertifikaları tahvil ve bono piyasalarına benzer hareket ederler. Genel olarak faizler yükselip bonolar değer kaybettiğinde sertifikalar da değer kaybeder, faizler düşüp bonolar değer kazandığında sertifikalar da değer kazanır diye düşünebiliriz.
    Tahvillere paralel hareket etmediklerini gördüm dün ve bugün(daha eski verilere bakmadım).
    Ziraat valörsüz olan ZPK nın bugünkü getirisi mk 17.33 ,t+1 valörlü ZPG nin bugünkü getirisi mk 34.45 olmuş.Ppf si TZL ise iki gündür mk 14.81 civarı getirmiş durumda.Sanırım ppf yerine kira sertifikaları fonları bugünlerde daha iyi getirecek.Bir de verim mantığını çözebilseydik iyi olurdu.

Sayfa 680/1000 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •