dostlar tcd hisselerinde son durum nedir?
dostlar tcd hisselerinde son durum nedir?
dostum verdikleri hiç bir rakam güvenilir ve doğru değil.Dün 1.2970 eksi 0.16 diye paylaşım yaptılar gerçekleşen ise 1.2961 eksi 0.23 oldu.Bugun ise 1.2975 artı 0.1 diye paylaşım yapıyorlar.En doğru mk karşılığı sabah tefaş üzerinden açıklanacak net rakamla olur.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kira sertifikaları kira sertifikaları piyasası'nda işlem görürler. Bazı günler sertifikalar değer kazanır bazı günler de değer kaybederler. Kira sertifika fonlarının fiyatları da buna göre belirlenir. Kira sertifikaları tahvil ve bono piyasalarına benzer hareket ederler. Genel olarak faizler yükselip bonolar değer kaybettiğinde sertifikalar da değer kaybeder, faizler düşüp bonolar değer kazandığında sertifikalar da değer kazanır diye düşünebiliriz.
bu günlerde görüşmedim. Bu fon, aslında güzel ama ülkemizin içinde bulunduğu konjonktürden dolayı borsamız toparlanamazsa illa ki düşüş olur. Aslında önceki görüşmelerimizde olası seet kayıplarda ne olur dediğimde düşüş günlerinde de artı yazdığımız günler olabilir, daha ziyade aylık getirilere bakın demişti
Tahvillere paralel hareket etmediklerini gördüm dün ve bugün(daha eski verilere bakmadım).
Ziraat valörsüz olan ZPK nın bugünkü getirisi mk 17.33 ,t+1 valörlü ZPG nin bugünkü getirisi mk 34.45 olmuş.Ppf si TZL ise iki gündür mk 14.81 civarı getirmiş durumda.Sanırım ppf yerine kira sertifikaları fonları bugünlerde daha iyi getirecek.Bir de verim mantığını çözebilseydik iyi olurdu.
Yer İmleri