Sayfa 214/506 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

2. Gedik takas :1.794.228.00............................günlük... ..............
    Toplu satış gerçekleşti gibi............

3.  Alıntı Originally Posted by firtina55 Yazıyı Oku
    Gedik takas :1.794.228.00............................günlük... ..............
    Toplu satış gerçekleşti gibi............
    Satış gerçekleşmedi. Kote edilen hisseler aracı kuruma virman geldi. Satışa hazır hale getirildi. Ama Gedik bugün en iyi alıcı. Muhtemelen fiyatı yukarı çekip üstten satmak istiyor. Bu seviyelerden satmaya niyetleri yok gibi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Satış gerçekleşmedi. Kote edilen hisseler aracı kuruma virman geldi. Satışa hazır hale getirildi. Ama Gedik bugün en iyi alıcı. Muhtemelen fiyatı yukarı çekip üstten satmak istiyor. Bu seviyelerden satmaya niyetleri yok gibi.
    Daha önce başka bir Nick kullandınız mıydı. Bu kadar bilgili birini tanıyor olmam lazımdı.

5.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Demokles’in kılıcı gibi duruyor orada

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Halen Özel emir ile, toplu olarak, satışın kurumsal yatırımcılara gerçekleşebileceğini düşünüyorum.(umut ediyorum) Gedik bundan dolayı alıma geçtiğini düşünüyorum. (umut ediyorum)

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Daha önce başka bir Nick kullandınız mıydı. Bu kadar bilgili birini tanıyor olmam lazımdı.
    Yok sayın izci. Hissenet e üye olduğumdan beri aynı nick i kullanıyorum. Çok bilgili sayılmam kendimi henüz yolun başında sayıyorum. 15 yılın verdiği tecrübe diyelim biz buna.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Yok sayın izci. Hissenet e üye olduğumdan beri aynı nick i kullanıyorum. Çok bilgili sayılmam kendimi henüz yolun başında sayıyorum. 15 yılın verdiği tecrübe diyelim biz buna.
    Başka yerlerde karşılaşmadık demek ki, iyi bir kalem siniz...

Sayfa 214/506 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •