nippon zaten türkiyede üretimi var başındada eski çbs genel müdürü şirketin başına genel müdür olarak ğeçermi sence 2 onur 2 bizim senaryolara göre şirketin ortağı ise ..
nippon zaten türkiyede üretimi var başındada eski çbs genel müdürü şirketin başına genel müdür olarak ğeçermi sence 2 onur 2 bizim senaryolara göre şirketin ortağı ise ..
yani ne kadar kafa patlarsak boş bence öyle karışık ki parçalar printaşta biz ne yazsak boş hangi parçayı nereye koysak boş dolu olan yönetim kurulu toplantısından sonra ortaya çıkacak ama iyi ve hayırlı olur tüm bekleyenler için ..
Büyük ihtimalle basında çıkan haberlere takıldın benim gibi eski genel müdürünü kovacaksın basında çıkan haberlere cevaben nipponla olan ortaklığının devam ettiğini kapta ilan edeceksin ortağı olduğun şirkette eski genel müdürünü nipponda hem genel müdür hemde yönetim kurulu başkanı olmasına izin vereceksin bana inandırıcı gelmedi ben olsam bir dakika tutmazdım görevden alırdım.
Ya olacak olan ne bilyormusun spk getir şu çekmeyi kimle ne iş yapıyorsun diyecek bu işi uzattın iyice demeden olmuyacak diye düşünüyorum bazen yönetim kurulu seçildikten sonra raporların hazırlanması genel kurul tarihinin belirlenmesi izahnamenin hazırlanması uzamasada yıl sonu borsada olsak yıl saydık ay saydık gün saydık hani eski çalar saatler vardır uykun kaçarda sabaha kadar tik tak tik tak saat 7 olsada işe gitsem diye sabahı bekler durursun aha da öyle bekliyorum daha ne diyeyim.
evet dönse borsa yada kiminle ne yaparsa yapsın kim genel müdür olursa olsun biz payımızı alıp sınavımızı vermiş olalım.dünya gözüyle...
Yer İmleri