Alıntı Originally Posted by ryland Yazıyı Oku
Senden ve senin gibi zihniyettekilerden çıksın Ahmetg..

herkes senin gibi orda ev burda arsa şurda doları yok..

Hani diyolar ya kafeler, avmler vs. dolu(hoş takılan tipler kitle belli ve standart)..

En çok kalabalık TR'de nerde var ben söyliimi.. Marketlerde.. tüm marketler bilhassa üç harfliler ve yemek kartı geçenler ana baba günü..
Sence neden..
Çünkü millet önce aç karnını doyuruyo, ihtiyaçlarını almaya bakıyo..

Yeter artık bu at sineği siyasiler ve avanalerini doyurduğumuz..
Varlığı paylaştılarmı ki Yokluğu paylaşıyoruz..

Şu durumu sizin gibiler normalleştirince kan beynime çıkıyo..
İtibar puanı veremedim,dön dolaş yine gel diyor sistem,kesinlikle katılıyorum,eleştirdiğiniz yazının sahibinin,kendi beyanlarıyla sabit,Kayseri den başlayan,Marmara Bölgesi nin bir çok yerinde devam eden ve nihayetinde Ege de son bulan bir taşınmaz ağı mevcut,verginin böyle kişilerden öncelikli olarak alınması gerekli,burada her konuya fikir beyan eden bu şahıs gibiler iş,evin arsanın vergisine gelince yan çizmekte,hatta beleşe internet ve balık aramaktadırnot:son kısım nükte değil şahsın geçmiş mesajlarından alıntıdır.

Bence Devletimizin yeni vergi çıkarmasına gerek yok,daha öncede anlatıldığı gibi,serbest vergi mükelleflerinin beyanı ve net kazancını ortaya çıkarıp ona göre vergi alsa,birde böyle bir sürü atıl emlak ı olan,Ahmet Bey gibi vatandaşlara aynı ABD de olduğu gibi ciddi vergi getirerek kamu bütçesine fayda sağlanır,hemde caydırıcılık özelliği oluşacağı için,emlak ta gerçek fiyatlar oluşur,ihtiyaç sahipleri mülk alabilir.