Sayfa 47/216 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

1. Arkadaşlar fiyatın neden düştüğü konusuna yorumum, şu an projenin hiçbir değeri yok, yani ortada fiyatlanan sadece projenin adı. ne zamanki inşaat başlar bir hareketlenme olur, inşaatın %10'u biter, ortada bir değer oluşur(fiziki mal edinim gibi), bir hareketlenme olur vs. bitmemiş inşaata bankalar bile kredi vermiyor biz verdik o ayrı konu. bende her şeye yorum yazmaya başladım(ota,böceğe). iyi akşamlar zamanınızı almayayım.projenin fiziki durumu ile ilgili, bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim. yoksada canınız sağolsun.
    iyi akşamlar
    YTD(yatırım tavsiyesi değildir)

2.  Alıntı Originally Posted by Mr.No.Name Yazıyı Oku
    Arkadaşlar fiyatın neden düştüğü konusuna yorumum, şu an projenin hiçbir değeri yok, yani ortada fiyatlanan sadece projenin adı. ne zamanki inşaat başlar bir hareketlenme olur, inşaatın %10'u biter, ortada bir değer oluşur(fiziki mal edinim gibi), bir hareketlenme olur vs. bitmemiş inşaata bankalar bile kredi vermiyor biz verdik o ayrı konu. bende her şeye yorum yazmaya başladım(ota,böceğe). iyi akşamlar zamanınızı almayayım.projenin fiziki durumu ile ilgili, bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim. yoksada canınız sağolsun.
    iyi akşamlar
    YTD(yatırım tavsiyesi değildir)
    Sn Mr.No.Name,

Proje 12 Ocak 2017'de başladı. Ben bizzat gittim ve bölgede gördüm. Dolayısıyla proje başlasın diye bir durum yok, gayet başlamış hafriyat yapılmış, vinçler ortada...

Kaldı ki projenin değeir olmadığını varsaysak bile, biz sadece TOKİ'ye borç verdik ve dedik ki al b u parayı ev yap, bitince bana ya para ver ya da evi satıp parasını bana ver. O yüzden biz ALACAKLIYIZ TOKİ'den. Bu açıdan bakarsak Bezim orada 143 milyon TL'lik paramız var halka arzdan ve bu para (TOKİ'de istisna var ama) bir hesapta duruyor, nemalandırılıyor. Bu proje bugün olmayacak dense hala paramızın karşılığı var, proje %30 ilerlese bizim paramız 100 milyon TL'ye, inecek ama sertifikaya konu kısmın da %30'una sahip olacağız diye düşünmek lazım. Nitekim iş olmaycak olursa o projenin ve paranın üzeirnde haklarımız olacak.

Selamlar

***Çerkes***

3.  Alıntı Originally Posted by Çerkes Yazıyı Oku
    Sn Mr.No.Name,

Proje 12 Ocak 2017'de başladı. Ben bizzat gittim ve bölgede gördüm. Dolayısıyla proje başlasın diye bir durum yok, gayet başlamış hafriyat yapılmış, vinçler ortada...

Kaldı ki projenin değeir olmadığını varsaysak bile, biz sadece TOKİ'ye borç verdik ve dedik ki al b u parayı ev yap, bitince bana ya para ver ya da evi satıp parasını bana ver. O yüzden biz ALACAKLIYIZ TOKİ'den. Bu açıdan bakarsak Bezim orada 143 milyon TL'lik paramız var halka arzdan ve bu para (TOKİ'de istisna var ama) bir hesapta duruyor, nemalandırılıyor. Bu proje bugün olmayacak dense hala paramızın karşılığı var, proje %30 ilerlese bizim paramız 100 milyon TL'ye, inecek ama sertifikaya konu kısmın da %30'una sahip olacağız diye düşünmek lazım. Nitekim iş olmaycak olursa o projenin ve paranın üzeirnde haklarımız olacak.

Selamlar

***Çerkes***
    Sayın Çerkeş;
    hay allah sizden razı olsun, inşaatın başlayıp başlamadığını öğrenmek için, 1 aydır gidip bakamadım, fırsat bulamadım, demek başlamış, bu süper bir haber bence. ben bu tür bir ürüne inanıyorum ve çok faydalı olduğunada yürekten inanıyorum.
    ama malesef Türk mentalitesi varya, her yere sirayet ediyor, iyi olanda bir anda kötü oluyor. sorumluluk duygusunun hep bireyde(kişilerde) olması bekleniyor. ne demek istiyorum, mesela bir sınav tarihi ve zamanı belirleniyor eğer geç gelirsen sınava giremiyorsun ama aynı kural kurumlar için geçerli olmuyor, kurum ilan ettiği tarih ve sınavı veya mevzuatı bir anda değiştirebiliyor, ve hiç bir sorumluluğu kalmıyor.senin gözün patlayana kadar çalıştığının hiç bir önemi kalmıyor, kurallar tüzel'ide bağlamalı bence,devlet deiğimiz Erk'ide bağlamalı. verilen sözler tutulmalı, tutulmayan durumlarda tazminatlar ödenmeliki hatalar tekrarlanmamalı vs. en doğruyu ve işleyen sistemi bulmak için kurallara uymak şart.
    umarım başarılı olur, devamı gelir, elimize yüzümüze bulaştırmayız.
    saygılar

4. gelen giden takıyor garibanlara valla yazık yav

5.  Alıntı Originally Posted by calderon61 Yazıyı Oku
    bu hissenin kademelerini izleyebilinen yer var mı
    neyini izlemeyi istiyon
    1 lotla 40 lira 1 lotla 35 lira

6. inşaat başladı öyleyse kesin tavan tavan gider değilmi :D

türjk maltalisiktesi

pardon şöyle yazılıyormuş mentalitesi
     Alıntı Originally Posted by Mr.No.Name Yazıyı Oku
    Sayın Çerkeş;
    hay allah sizden razı olsun, inşaatın başlayıp başlamadığını öğrenmek için, 1 aydır gidip bakamadım, fırsat bulamadım, demek başlamış, bu süper bir haber bence. ben bu tür bir ürüne inanıyorum ve çok faydalı olduğunada yürekten inanıyorum.
    ama malesef Türk mentalitesi varya, her yere sirayet ediyor, iyi olanda bir anda kötü oluyor. sorumluluk duygusunun hep bireyde(kişilerde) olması bekleniyor. ne demek istiyorum, mesela bir sınav tarihi ve zamanı belirleniyor eğer geç gelirsen sınava giremiyorsun ama aynı kural kurumlar için geçerli olmuyor, kurum ilan ettiği tarih ve sınavı veya mevzuatı bir anda değiştirebiliyor, ve hiç bir sorumluluğu kalmıyor.senin gözün patlayana kadar çalıştığının hiç bir önemi kalmıyor, kurallar tüzel'ide bağlamalı bence,devlet deiğimiz Erk'ide bağlamalı. verilen sözler tutulmalı, tutulmayan durumlarda tazminatlar ödenmeliki hatalar tekrarlanmamalı vs. en doğruyu ve işleyen sistemi bulmak için kurallara uymak şart.
    umarım başarılı olur, devamı gelir, elimize yüzümüze bulaştırmayız.
    saygılar
    Son düzenleme : peneskertli; 10-05-2017 saat: 23:17. Sebep: canım

zor bu işler ara sıra 3-5 de aç çıkar kulübesinde bulamadığı huzuru burada arar.
    ama iyi de olur buralarda avunur sonra buradan çıkınca bir bakar yine aç yine aç.

8. spk başkanıda gayrimenkul sertifikası almak istiyormuş....
    kazığın büyüğü şimdi geliyor benden söylemesi

Sayfa 47/216 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •