Originally Posted by MedwiG Benim neyime bosverip bosvermeyecegimi yazacağınıza açıp bilancoyu okuyun.. benim paylaşımım bukadar daha fazlasını istiyorsanız açıp araştıracaksiniz . Beklenti 30 olarak yazdı bloomberg 40 geldi.Sizçe değerlendirmeniz nasıl.ytd.
Originally Posted by MedwiG Benim neyime bosverip bosvermeyecegimi yazacağınıza açıp bilancoyu okuyun.. benim paylaşımım bukadar daha fazlasını istiyorsanız açıp araştıracaksiniz . ben bilançoda hep piyasa beklentisine bakarım o yüzden,
Originally Posted by MedwiG Benim neyime bosverip bosvermeyecegimi yazacağınıza açıp bilancoyu okuyun.. benim paylaşımım bukadar daha fazlasını istiyorsanız açıp araştıracaksiniz . ayrıca bilmediğim için sordum olumluymuş iyi vede maliyet 2,88
Originally Posted by trakya22 Bloomberg bilanço haber yazıda beklenti 30 yazdı.ytd teşekkürler Trakya bey,
Originally Posted by anadolulu alp teşekkürler Trakya bey, Rica ederim .Herkesin kandili mübarek olsun.
şişecam ve trakyacam gapli açtı, bi biz kaldık.
Bilanço ve karşılaştırmalar :
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by MedwiG Bilanço ve karşılaştırmalar : Medwing bey bu yaptığınız karşılaştırmayı 100 kişi anca 5 kişi yapıyordur,95 kişi yapmıyordur bence,
Forum Rules
Yer İmleri