Sayfa 7/808 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 6462 madde; 49 - 56 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. 11,50 üstünde kalırsa THYAO long olurum...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

2. ENDEKS +THYAO long..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

3. THYAO 11,50 STOP seviyesi

VIP-30 121,000 stop seviyesi

4. [IMG][/IMG]

5.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    ENDEKS +THYAO long..
    Endeks 100 benim Grafiklerin bir tanesinde emin adımlarla yukarıya gideceğini ama thyao kararsız ....

6. [IMG][/IMG]

GARAN 9,13 ün altı veya üstü... 9,15 stop seviyesi bugünlük

7. Benim işlemler sabah al aksama kalmadan sat.... Eve poz tasımıyorum... Günlük hedefim var ulaşınca hesap kapalı..

8. Hisse senetlerinde başıma gelen bir durum Gerçi endeks kaldıraçlı piyasada da aynı hataları yapıyorum; Beynimizde sadece kazanmaya odaklandığımız aşikar ama ustaların düşüncesi bu durum asla zararına hisse satamayacağımız için baştan kaybediyoruz.
    zamanında yaptığım hataları küçük yatırımcı olarak zararda oturmamız belli ediyor.
    Saçma gibi görünen bu cümlenin altında yatan anlam irdelesek.

Sayfa 7/808 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •