Originally Posted by
mstfbztk80
hisseye bedelliden sonra girenler çok şanlı 2 den alanlar % 50 karını alıp çıktı şu an ki rakamlara göre ama bedelli ncesi 12 13 9 8 7 li rakamlardan alanların bedelliyle birlikte maliyetlri bile çıkmadı şirket o kadar şeref yoksunu ki verdiği atıp tuttugu hiç bi sözü tutmadı tabi yeniler şirketi tanımayanlar bilmez bunları şu an çıkıyor gibi görünüyor bu fiyatlamayı bozmaamsı lazım ben inanmıyorum pek BİLANÇONUN iyi geleceğine olsa olsa yeni bi ihale haberini içerden alanların hissse toplama haraketleri gibi oda yukarıdan tekrar kitleyeme kaydıyle bakmayın arkadaşlar hele hele yeni girecekler hisseye savunmadır sağlamdır vs düşüncelerine bu şirket gayri ahlaki hiçbir kurumsallıgı olmayan borsada yatırımcısını soyan bi şirket çıkış dalgasına kapılıp 3 5 kar edenler tamamen tesadüfi yoksa yatırım yapılacak bir şirket değil her anlamda temettü yok sermaye yok fk yok kar desen o hiç yok medyada reklam var ancak ihale alyor arada ama bu yetersiz sermaye si yetmezz bu işleri çıkarmaya ben yeni bi bedelli daha bekliyorum 2020 de yada 2021 de tabi o zman bi çıkış furyası yapıp ky ya malıkitlicek yine dikkat edin yeni girecekler ytd
Yer İmleri