dostlar günaydın, hafta sonu değişiklik yaparak forma girmedim. bu sabah yeni başlıkla birlikte neler paylaşılmış bir bakayım dedim ama sayfaların bazı hisse formlarındaki gibi gereksiz yazılarla dolduğunu gördüm. acizane ve nacizane olarak şunu söylemek isterim: şu üç günlük dünyada kimse kimseyi kırmasın. kalp kırmak, kÂbeyi bin defa yıkmaktan daha kötüdür demiş peygamberimiz. ufak tefek tatlı atışmalara eyvallah ama çaya dahi bir iki tane şeker atsanız tatlandırırken on tane şeker atsanız içemezsiniz. bir de gereksiz yazışmalar uzayınca paylaşılabilecek önemli bilgiler de arada kaynayabilir. bakın bendahi sabah yorumlarımı kaldırdım. fonları abartarak kimsenin gözüne sokmuyorum. çünkü acc'yi öve öve öküz edip önce formun, sonra da kendi gözüme soktum ve halâ acısı geçmedi. eksi falan getirmeyip az da olsa yarama melhem olmuş buna da şükür. bu gün de biraz artsa da çarşamba günü biraz daha moralli ayrılsam ve cuma günü tekrar ait olduğum yere (tcd) DÖNSEM. Veysel bey gibi bir dostun en azından 6 ay beklenirse güzel getiriler olabilir tavsiyesini dinlemeyip bir de üstüne satış yapınca ister istemez ahını aldım ve ah almanın da ne kadar kötü bir şey olduğunu bizzat yaşayarak öğrendim. ama hatasız kul olmaz, önemli olan hatayı anlamak ve dönmek. neyse çok uzattım ama bundan sonra gerekmedikçe başınızı şişirmeyeceğim. güzel paylaşımlar ve bol kazançlar dilerim.
Be endeks neyi bekliyor.. Bir çok olumlu gelişmeye rağmen.. bir not artışı olursa o zaman ivmelenebilecek galiba
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün yarım gün olduğu için 10:30 dan sonra verilen emirler 31/10 da gerçekleşir ona göre emir verecekler dikkat etsin.
Yer İmleri