25 ekim cuma günü 13,30'dan önce verdiğim acc satışının parası, hesabıma geldi. o gün işlem gerçekleşme tarihi 30 ekim olarak görünüyordu ve pazartesi günü olan yükselişten yararlanıp yararlanamayacağım noktasında bir tereddüt oluşmuştu. şu an itibarıyla satışın dünkü fiyat üzerinden gerçekleştiğini ve pazartesi günkü 0,75'lik yükselişi de yakalayarak satış yaptığımı mutlulukla öğrenmiş bulunmaktayım. bu noktada sizlere sormak istediğim şey, acaba bu gece için ppf'ye mi, yoksa kısa vadeli borçlanma araçları fonuna mı park edeyim? teşekkürler.
Bildiğimiz yani gördüğümüz fiyattan işlem yaptığımızda nasıl ki bir avantaj ya da dezavantaj yoksa bilmeden işlem yapmak da aynı çerçevede üstadım. Mevcut fiyattan alış ya da satış yapmış olmak doğru karar verildiği anlamına gelmez, hele de bizim gibi gayet volatil piyasalarda. Hepimizin şahit olduğu gibi 3-5 dakika içerisinde 1.000 puan aşağı ya da yukarı hareket edebilen bir piyasa burası. Ve hiç kimse en yukarıdan satıp en aşağıdan alma lüksüne sahip değil. Olsa zaten burada işi olmaz.![]()
Hepinizin 31 Ekim dünya tasarruf günü kutlu olsun
News senin bulduğun sonucu ben bulamıyorum. Acaba nerede hata yapıyorum bilmiyorum. Meseleyi somutlaştıralım.
Önceki gün fiyat 264.435484
Bugünkü fiyat 264. 524474
Birinci sayfadaki açıklanan formüle göre formül;
(Bugünkü fiyat/önceki gün fiyat) x 386.47
Nerede hata yapıyorum? açıklarmısın lütfen?
Yer İmleri