Sayfa 81/1000 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 641 - 648 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Code.nick Yazıyı Oku
    1. Sayfada yaziyor
    Bulduğum sonuç yanlış gibi geldi de teyit etmek amacıyla bir arkadaşın yardımcı olmasını istedim.

2. 25 ekim cuma günü 13,30'dan önce verdiğim acc satışının parası, hesabıma geldi. o gün işlem gerçekleşme tarihi 30 ekim olarak görünüyordu ve pazartesi günü olan yükselişten yararlanıp yararlanamayacağım noktasında bir tereddüt oluşmuştu. şu an itibarıyla satışın dünkü fiyat üzerinden gerçekleştiğini ve pazartesi günkü 0,75'lik yükselişi de yakalayarak satış yaptığımı mutlulukla öğrenmiş bulunmaktayım. bu noktada sizlere sormak istediğim şey, acaba bu gece için ppf'ye mi, yoksa kısa vadeli borçlanma araçları fonuna mı park edeyim? teşekkürler.

3.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    saniram bunu goren olmadi

biz fiyati bilmeden satiyoruz demi?
    mesela ben dun tcd aldim atiyorum 10000 tl lik ve bugun 100 tl kar yaptim. simdi o 100 tl lik adet tcd satarsam yarin fiyatina hesaplanacak demi? yani yarin zarar olursa zarar la satiyorum dogrumu?
    kusura bakmayin anlamiyorum bunu
    Bildiğimiz yani gördüğümüz fiyattan işlem yaptığımızda nasıl ki bir avantaj ya da dezavantaj yoksa bilmeden işlem yapmak da aynı çerçevede üstadım. Mevcut fiyattan alış ya da satış yapmış olmak doğru karar verildiği anlamına gelmez, hele de bizim gibi gayet volatil piyasalarda. Hepimizin şahit olduğu gibi 3-5 dakika içerisinde 1.000 puan aşağı ya da yukarı hareket edebilen bir piyasa burası. Ve hiç kimse en yukarıdan satıp en aşağıdan alma lüksüne sahip değil. Olsa zaten burada işi olmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    25 ekim cuma günü 13,30'dan önce verdiğim acc satışının parası, hesabıma geldi. o gün işlem gerçekleşme tarihi 30 ekim olarak görünüyordu ve pazartesi günü olan yükselişten yararlanıp yararlanamayacağım noktasında bir tereddüt oluşmuştu. şu an itibarıyla satışın dünkü fiyat üzerinden gerçekleştiğini ve pazartesi günkü 0,75'lik yükselişi de yakalayarak satış yaptığımı mutlulukla öğrenmiş bulunmaktayım. bu noktada sizlere sormak istediğim şey, acaba bu gece için ppf'ye mi, yoksa kısa vadeli borçlanma araçları fonuna mı park edeyim? teşekkürler.
    Kısa vadeli yapın bugün iyi gelir

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Bulduğum sonuç yanlış gibi geldi de teyit etmek amacıyla bir arkadaşın yardımcı olmasını istedim.
    %13,02 çıkıyor

5.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku

%13,02 çıkıyor
    Sağol News

6. Hepinizin 31 Ekim dünya tasarruf günü kutlu olsun

7.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku

%13,02 çıkıyor
    News senin bulduğun sonucu ben bulamıyorum. Acaba nerede hata yapıyorum bilmiyorum. Meseleyi somutlaştıralım.

Önceki gün fiyat 264.435484
    Bugünkü fiyat 264. 524474

Birinci sayfadaki açıklanan formüle göre formül;
    (Bugünkü fiyat/önceki gün fiyat) x 386.47

Nerede hata yapıyorum? açıklarmısın lütfen?

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    News senin bulduğun sonucu ben bulamıyorum. Acaba nerede hata yapıyorum bilmiyorum. Meseleyi somutlaştıralım.

Önceki gün fiyat 264.435484
    Bugünkü fiyat 264. 524474

Birinci sayfadaki açıklanan formüle göre formül;
    (Bugünkü fiyat/önceki gün fiyat) x 386.47

Nerede hata yapıyorum? açıklarmısın lütfen?
    ((Bugünkü fiyat/önceki gün fiyat)-1) x 386.47

Sayfa 81/1000 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •