25 ekim cuma gn 13,30'dan nce verdiim acc satnn paras, hesabma geldi. o gn ilem gerekleme tarihi 30 ekim olarak grnyordu ve pazartesi gn olan ykseliten yararlanp yararlanamayacam noktasnda bir tereddt olumutu. u an itibaryla satn dnk fiyat zerinden gerekletiini ve pazartesi gnk 0,75'lik ykselii de yakalayarak sat yaptm mutlulukla renmi bulunmaktaym. bu noktada sizlere sormak istediim ey, acaba bu gece iin ppf'ye mi, yoksa ksa vadeli borlanma aralar fonuna m park edeyim? teekkrler.
Bildiimiz yani grdmz fiyattan ilem yaptmzda nasl ki bir avantaj ya da dezavantaj yoksa bilmeden ilem yapmak da ayn erevede stadm. Mevcut fiyattan al ya da sat yapm olmak doru karar verildii anlamna gelmez, hele de bizim gibi gayet volatil piyasalarda. Hepimizin ahit olduu gibi 3-5 dakika ierisinde 1.000 puan aa ya da yukar hareket edebilen bir piyasa buras. Ve hi kimse en yukardan satp en aadan alma lksne sahip deil. Olsa zaten burada ii olmaz.![]()
Hepinizin 31 Ekim dnya tasarruf gn kutlu olsun
News senin bulduun sonucu ben bulamyorum. Acaba nerede hata yapyorum bilmiyorum. Meseleyi somutlatralm.
nceki gn fiyat 264.435484
Bugnk fiyat 264. 524474
Birinci sayfadaki aklanan formle gre forml;
(Bugnk fiyat/nceki gn fiyat) x 386.47
Nerede hata yapyorum? aklarmsn ltfen?
Yer mleri