Sayfa 327/495 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

Kap : Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-27.2 sayılı "Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği" uyarınca yapılan açıklamadır:
    31.10.2019 tarihinde İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş. paylarında satma hakkını kullanmak üzere 1 (bir) adet pay sahibi 1.500 TL nominal değerli (toplam sermayedeki payı %0.006 olan) payları için başvuruda bulunmuş olup ilgili başvuru, adil satma hakkı bedelinin tespiti sonrasında işleme alınacaktır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. nerdesin sen..
    100 kez dilekçe yazmıştın ama yinede sessiz sedasız sattın hisseni hayırlısı olsun..
    sn. cinali gereken desteğini verdi burda teşekkür ederim kendi adıma..

Alıntı Originally Posted by garipp_borsscı Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun .şirket şu an eksi 10 milyon zararda siz ne karı alcaniz onu anlamadım.

3. tekrar teşekkürler çabanız için..
    bakalım ne kadar niyetleri var almaya..

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Portföy belgesini istediler
    Onuda gönderdim
    Başlayacaklar
    Süreci

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    nerdesin sen..
    100 kez dilekçe yazmıştın ama yinede sessiz sedasız sattın hisseni hayırlısı olsun..
    sn. cinali gereken desteğini verdi burda teşekkür ederim kendi adıma..
    Hacı abi degerlemeden bir şey beklemeyin olacakları solemedikmi size.degerlemeyide 15 ile 20 TL arası çıkarır diye düşündük .cikacak bu fiyat ayrıca ortaklıktan atma fiyatida olacak.neyi neden beklicen.hoş aldığımız kagitlardada para kazanmış deiliz.

5. MADDE 6 – (1) 5 inci maddenin birinci fıkrasının (b) bendi çerçevesinde önemlilik kriteri;

a) İşleme konu mal varlığının kamuya açıklanan son finansal tablodaki kayıtlı değerinin kamuya açıklanan son finansal tablolara göre varlık (aktif) toplamına oranı veya,

b) İşlem tutarının yönetim kurulu karar tarihinden önceki altı aylık günlük düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması baz alınarak hesaplanan ortaklık değerine oranı veya,

c) Devredilecek veya kiraya verilecek veya üzerinde ayni hak tesis edilecek mal varlığı unsurunun son yıllık finansal tablolara göre elde edilen gelire katkısının, son yıllık finansal tablolardaki gelirlere oranının

%50 den fazla olması durumudur. Kiraya verme işlemlerinde ve/veya işlem tutarına ilişkin nakit akışlarının kesin olarak ayrıştırılabildiği diğer işlemlerde işlem tutarı olarak, toplam kira gelir/giderlerinin ve/veya diğer gelir/giderlerin indirgenmiş nakit akışı yöntemine göre hesaplanan net bugünkü değeri dikkate alınır. Bu fıkrada belirtilen esaslar çerçevesinde hesaplanan oranların anlamlı olmayacak şekilde yüksek çıkması gibi sebeplerle uygulanabilirliğinin bulunmaması durumunda, sadece uygulanabilir olmayan orana bağlı olarak değerlendirme yapılmaz.

(2) 5 inci maddenin birinci fıkrasının (e) bendi çerçevesinde önemlilik kriteri; işlem tutarının kamuya açıklanan son finansal tablolara göre varlık (aktif) toplamına veya yönetim kurulu karar tarihinden önceki altı aylık günlük düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması baz alınarak hesaplanan ortaklık değerine oranının %50 den fazla olması durumudur. Kiralama halinde, varlığın kullanım ömrü dikkate alınarak kira tutarlarının indirgenmiş nakit akışı yöntemine göre hesaplanan net bugünkü değeri dikkate alınır.

(3) Birinci ve ikinci fıkralarda belirtilen sınırların altında kalsa dahi, her durumda yönetim kurulunun mal varlığının ortaklığın faaliyetleri açısından taşıdığı önemi dikkate alarak değerlendirme yapması gerekir.

(4) 5 inci maddenin birinci fıkrasının (c) bendi çerçevesinde önemlilik kriteri,

a) Ortaklığın esas sözleşmesinde yer alan fiili ana faaliyet konusunun yan faaliyet haline gelmesine sebebiyet verecek esas sözleşme değişikliği,

b) Ortaklığın fiili ana faaliyet konusunu oluşturan mal ve hizmet üretiminin işleyiş sürecini değiştirecek nitelikteki, örneğin üretim faaliyetinin tümüyle terkedilerek üretim konusu malın dışarıdan tedarik edilmesi

gibi karar ve işlemlerdir.

(5) Bu madde kapsamında değerlendirilebilecek işlemlere ilişkin olarak Kurulun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemeleri uyarınca yapılacak açıklamada, yukarıda belirtilen kriterlerin sağlanıp sağlanmadığına ve önemli nitelikteki işlem olarak değerlendirilip değerlendirilmediğine ilişkin yönetim kurulu kararıyla oran hesaplamalarına yer verilir.

Önemli nitelikteki işlemlerin onaylanacağı genel kurullar
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by garipp_borsscı Yazıyı Oku
    Hacı abi degerlemeden bir şey beklemeyin olacakları solemedikmi size.degerlemeyide 15 ile 20 TL arası çıkarır diye düşündük .cikacak bu fiyat ayrıca ortaklıktan atma fiyatida olacak.neyi neden beklicen.hoş aldığımız kagitlardada para kazanmış deiliz.
    sen ver o zaman,yazma zahmetine ğirmessin
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. 100 tl den aşağı zorla alır dedik..
    blöf yapmadık yapmayız..
    13 yıl önceki şartlarda fiyat 70 tl imiş..
    şirket üzerine ne koyduysa bu da fiyata yansımalı..
    ederi böyle hesaplanır..

ha adallice fiyat çıkmadı mı o zaman satılmayı beklerim..
    o zamana kadar tek ben de kalsam 100 den aşşağı mal yok..

Alıntı Originally Posted by garipp_borsscı Yazıyı Oku

8. Bırakın artık 20.12 yi . 60 70 80 leri telaffuz edin artık

Sayfa 327/495 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •