Originally Posted by MedwiG Burdayım zaten .. Başlığın haline bakıyorum, aslanlar kaplanlar havada uçuşuyor .. Syn medwig Size itibar puani verdim😃😃😃
Originally Posted by aydinc 1 gizli üye var Tahmin edin bakalım Emmimdir o kim olacak baska
Gaya gayboldu Sanirim tango yapiyore
Originally Posted by Webster Syn medwig Size itibar puani verdim😃😃😃 Mobil mavi de itibar puanı veremiyorsunuz üstadım Başlık hareketlendi takip güçleşiyor
Originally Posted by admustafa Mobil mavi de itibar puanı veremiyorsunuz üstadım Başlık hareketlendi takip güçleşiyor Yok dun vermistim simdi hatirlattim 😃😃😃😃
Originally Posted by aydinc 1 gizli üye var Tahmin edin bakalım Originally Posted by Webster Emmimdir o kim olacak baska O nasıl oluyor 8 üye takip ediyor.Üyeleri sayıyorum 7 kişi 1 kişi fazla var, ama kim olduğu belli değil. Gizem artıyor.
Originally Posted by Webster Yok dun vermistim simdi hatirlattim 😃😃😃😃 Hayırdır üstadım modlarla pek iyi değildi aran Buzları mı kırmaya çalışıyorsunuz
Originally Posted by admustafa Mobil mavi de itibar puanı veremiyorsunuz üstadım Başlık hareketlendi takip güçleşiyor Mobil mavi nedir? Aratırdım Mobil'in mavi antifrizi çıkıyor. Antifrizmi kullanıyorsunuz Mobil Antifreeze 3 LT Mavi Antifiriz
Forum Rules
Yer İmleri