Sayfa 433/1060 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Nadasa bırakmadan, yoğun bakıma girmeden tam gaz ileri...

2.  Alıntı Originally Posted by printaşzede Yazıyı Oku
    Nippon'a hala Prtas boya üretip, satıyor mu bilen var mı
    5 yıldır bizde onu merak ediyoruz neler oluyor diye bir sustular sözün bittiği yerdeler belgeleri konuşturacaklarda ne zaman. Varmı yokmu dağamı kaçtı bilen yok varda yok.yokta var öyle birşey bende anlamadımya izahnamede okuruz ha bugün ha yağrın.

3.  Alıntı Originally Posted by printaşzede Yazıyı Oku
    Nippon'a hala Prtas boya üretip, satıyor mu bilen var mı
    nerde adamlar kendi fabrikasını kurmuş üretimi ve ithalatını yeni firmaları üzerinden yapıyorlar diye biliyorum

4.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    nerde adamlar kendi fabrikasını kurmuş üretimi ve ithalatını yeni firmaları üzerinden yapıyorlar diye biliyorum
    Kurmuş veya kurmuşlardır gerçi spk muşlarla iş yaptırırmı bilinmez firma kurma gibi işler pek önemli değildir bize izahname lazım bağlı ortakları iştirakleri varmı bize somut onaylı bilgiler lazım.

5. nippon kurmuş çümlesi düşük oldu. nippon çbs eski müdürü geçen paylaştım.nippon türkiyede oto boya için kendi fabrikasını kurdu ve üretimini yapıyor sende biliyorsun.biz hayallerimizi paylaşıyoruz hayalden öteye geçermi izahname de görürüz.oda patronun keyfine kalmış zaman gösterecek çekmecelerdeki anlaşmaşmalar zaman aşımınki uğradı anlaşma varmı hepsi tahmin eski belgelerle nereye varılır bence koskoca soru işareti ama şirketbatmadı elinde son kozu arsası var..birde borsaya dönüp güven tazelemek..benim düşüncem ..

6. Bizim patron yabancı uluslararası şirketlerle daimi mi yoksa dönemsel ortaklıklar mı kurmuş? Sanki dönemsel gibi görünüyor.Nippon point Çbs ye boya üretiyor yazıyordu önceki paylaşınlarda.Nippon büyük şirket ama Çbs ye fason iş yapıyor gibi geldi bana.Nippo'nun Çbs ye ürettiği boya kutularında nasıl yazıyor bakmak lâzım.Çbs boya satan yerleri bir ziyaret etmek lâzım.

7.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    5 yıldır bizde onu merak ediyoruz neler oluyor diye bir sustular sözün bittiği yerdeler belgeleri konuşturacaklarda ne zaman. Varmı yokmu dağamı kaçtı bilen yok varda yok.yokta var öyle birşey bende anlamadımya izahnamede okuruz ha bugün ha yağrın.
    Şimdiye nippon mu kaldı adamlar 5 yıldır İstanbul Tuzla'da fabrika kurup üretim yapıyorlar.

8.  Alıntı Originally Posted by ahmedow Yazıyı Oku
    Şimdiye nippon mu kaldı adamlar 5 yıldır İstanbul Tuzla'da fabrika kurup üretim yapıyorlar.
    Kim, hangi şirket.

Sayfa 433/1060 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •