HST veHTT var
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Memorex çok faydalı bilgiler paylaşıyorsun. En azından bana çok faydan dokundu. Fonun dağılım raporunu buldum. istememdeki sebep 2 yıllık tahvillerde bir miktar düşüş , 5 yıllıklarda ise daha fazla yükseliş vardı. Şimdi bu durumun Orta Vadeli Borçlanma Araçları fonunun fiyatını nasıl etkileyeceği yönünde şüphelerim vardı. Hala da var. Rapordan tahvil ve bono tarihlerini inceleyince daha çok 2 yıllık vadenin altında bono ve tahvil var. Uzun vadeliler de var. Bu bakımdan merak içindeyim. Bir ara satmak düşüncesi içindeydim ama vaz geçtim. Bakalım sonuç ne olacak? Boşuna dememişler tecrübe yediğin kazıkların bileşkesidir diye. İşin kötüsü fonun bağlı alduğu kurumu arıyorum. Adamlar doğru düzgün cevap veremiyor ya da vermiyorlar. Örneğin Fonların dağılım raporları bizde yok diyorlar. Bakalın ne olacak göreceğiz. Bol kazançlar
arkidisler
bu tacirler kendi nasil kazaniyor? mesela bugun 1.5 yazmis ta gercek mesela 3 mu bizlere 1.5 yapiyor? bilen varmi nasil kazandigin?
Memorex.benimkinede yorumlasan
HST ve Htt
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HST nin tahvillerine göz attığım kadarıyla bugün ya yatay ya da oranlarında hafif yükseliş var ama asıl pazartesi valörlülerde belirgin olarak oranlarda yükseliş var.Önümüzdeki hafta yapılacak ihaleler öncesi pozisyon ayarlamaları yapılıyor anlaşılan.Haftasonu getiriniz keyif vermeyebilir fakat pazartesi günü daha tatsız olacak görünüyor.İhalelerden sonra prim yaptırabilirler ancak.
HTT nin içinde uzun vadeliler var ve bugün satış yiyor pazartesi de satış yiyecek muhtemelen ihaleler öncesi.Haftasonu HTT canını sıkacak kesin.
Hazine'nin Kasım, Aralık ve Ocak Aylarında Gerçekleştirmeyi Planladığı İhaleler
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/rap...leler/1439268/
Yer İmleri