Burada yaptığı konuşmada, ekonominin kötüye gittiğini belirten ekonomist ve akademisyenleri hedef alan Albayrak, "Birileri çıkacak, isimlerinin başında ekonomist, profesör yazan ama bu ülkeye zarar vermeye çalışan, nereye hizmet etmeye çalıştığı, hangi tabloları çizerek, milleti korkutmaya, Türkiye aleyhinde bir algı oluşturmaya çalışan bu kişilerin, terör eylemlerinde gördüğümüz ekipten farkı yok." dedi.
Kaynak Yeniçağ: Berat Albayrak 'ekonomi kötü' diyen ekonomistleri 'teröristlere' benzetti!
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/b...ti-255416h.htm
Hangi konu olursa olsun,ister KÜRT SORUNU,ister BARIŞ PINARI HAREKATI farketmez,farklı fikirleri boğmaya,yok etmeye çalışırsak,bu iktidarın dümen suyuna girersek,sıra bir gün mutlaka size de/bize de gelecektir..
Defalarca demokrasiyi amaç değil araç olarak görüyorum diyen birinin damadından farklı davranmasını beklemek ancak saflıkdır...
İstediği gücü buldukça adım adım planını uygulayacaktır...
Bazı şeylere cesaret edemiyorsa yeteri kadar güçlü olmadığına inandığındandır...
Arkadaşlarım/kardeşlerim/yoldaşlarım yalvarıyorum sizlere açıkgöz olun,girmeyin şunların dümen suyuna ...
Ne yani ben ekonomi kötüye gidiyor/gidecek diye düşünüyorsam terörist mi olmuş oluyorum?
saygılar/başarılar
Yer İmleri