Sayfa 144/899 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Bana göre potansiyeli en yüksek yatırım aracı altın. 2020 de 2000 doları geçecek gibi...
    ölü yatırımdır bence dostum..bir de çin ve amerika ticaret savaşında anlaşırlarsa ons fiyatının düşme ihtimali var...bence risk çok büyük onda...en büyük kazanç varantta görünüyor ama onda risk çok çok yüksek ki o tür şeyleri de ben bilmem...borsayı öğreninceye kadar 13 yılım ve 2 sermayem gitti yeni bir maceraya giremem..

onun dışında borsa tüm yatırım araçlarından daha karlıdır...yeter ki doğru hisseyi ,doğru zamanda ve doğru fiyattan alın...bağfas son 5-6 ayda 5,00 lardan 13,38 lere çıktı..doas 4,70 lerden 9,70 lere çıktı ,karel 5,50 lerden 12,22 lere çıktı traktör 25 lerden 45 lere çıktı ,durdo 4,00 lerden 11 lere çıktı....daha çıkan çok hisse var...bu hisselerin tümünü de yakın zamanda alıp satmışımdır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
     Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Vay be bistin en sağlam getirisi olan 5 kağıdından biriydi. Düştüğü hallere bak. Nazar değdi.
    altınıda okusaydın..biride ozaman şişenin tahta yapıcısını kandili mübaerl olmasın baabında yazmış..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ölü yatırımdır bence dostum...
    Haklı olabilirsin tabiki dostum ama gel bence biz bunu 2020 sonunda konuşalım. Şu an yaklaşık 1450 usd / oz.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    altınıda okusaydın..biride ozaman şişenin tahta yapıcısını kandili mübaerl olmasın baabında yazmış..
    Tahta yapabilen varsa
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

5.  Alıntı Originally Posted by yiğit06 Yazıyı Oku
    Sn. Obblomovv,yazdığım yorumla ilgili güzel! dokundurma yapmışsınız.Yiğidim falan ??? Ben orada soda ile ilgili ne yazdım tekrar okuyun.Borsada dünkü çocuk değilim! Neyin ne olduğunu az çok bilirim.Bu yazıma cevap yazacaksanız eğer üslubunuzu düzeltmenizi tavsiye ederim.Yoksa benim cevabımda bu kadar yumuşak olmaz.Saygılar.
    Cevabınız için teşekkürler.
    "Şahsi fikrim; Trade etmek için yanlış zamanda yanlış hisseyi seçmişsiniz." yazmak yeterliymiş.
    İtiraf etmek gerekir ki ben de özensiz yazmışım.
    Saygısızlık etmek değildi amaç. Affola.

Öte yandan sadece duygularıyla düşünen, bununla yetinmeyip başkalarını da etkileyebilecek biçimde yazan bir profil var.
    Kendi kısıtlı bilgisi veya sağdan soldan duyumla hisseyi alınca, gelip:
    "Uçacak, kaçacak...", hayal ettikleri olmayınca da, "rezil-rüsva, 5 sene gitmez, 4 lira olacak.." demekte sakınca görmeyen... Anksiyete bundandır.
    Selamlar, saygılar.

*Bu vesile ile sana da selam olsun @keko hocam.
    Çabuk tüketmişsin cephaneyi.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Bana göre potansiyeli en yüksek yatırım aracı altın. 2020 de 2000 doları geçecek gibi...
    Nush aman diyorum bırak bari o kalsın, ikimiz altini alalım, gümüşün altına inmezse bişey bilmiyorum.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu topik sahipli dostum...öyle rahat rahat gelip yazamasın...her dört kapısı tutulmuş...birinde oralet osman ,birinde 666 ,birinde obbolov ,diğer kapıya da yucini koymuşlar...sağolsun yucin kapıyı herkese açıyor... yoksa girmek mümkün değildir..girince de kurtulamıyorsun içeride sürekli birileri seni iğneliyor...sonunda lanet olsun sodanıza deyip evden kaçıyorsun..

bu saydığınız isimler içinde tek bir kişi hariç onun dışında borsa hayatımda kimseden saygısızlık görmedim.hatta bu kişi beni sizin müridiniz ilan etmiş ve çok saygısızca zanda bulunmuştu.oysa sizinle ortak aldığımız bir hisse dahi yok.
    borsa bir kumar hane anaparamdan varlık kaybım yok amma değer olarak 100-150 bin arası zararım var.sodadan zarar etmeden çıktım.39 binlot halk bank hissemi al satlarla 82 bine çıkardım. oradan sodaya geçtim.5,90 tl den itibaren çıktım.şimdi hissem yok sodada.6 tane temettü verimi yüksek hissede portföy oluşturdum. bu topikte faydalı olmak için çaba sarfettim.uzun vade yatırımcı olan sodada para kazanır.inşallah herkes kazanır.
    Son düzenleme : bozoklu5; 09-11-2019 saat: 23:38.

Ozledik. Bir 20 sene daha yasasaydi, butun viruslerden temizlerdi. https://www.youtube.com/watch?v=qICTxGCCY-w

Sayfa 144/899 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •