Sayfa 176/1000 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Yapi kredide kumbara kampanyasi vardi kartopum diye bir uygulama iki cocuk icin 200 er tl talimat verdim biriksin hesabi.bu islemi 18 ekimde yaptim sistem karisik fon almis.bugun oylesine bakayim dedim ortsma %2.28 getiri olmus .nasil is dedim kendi birikimimi o fonlardan alsam cok guzel getiri olacakti.o da degil hangi fonlar cozemedim.kendine ait kodlari var ykf2 ykfa3 vs diye hos kesin tefasta islem goruyordur
    YKF 2 - Yildiz Pompa çıkıyor google'da.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Webster üstaddan kaçmaz.
    Üstadın ziyaretçi sayısı bile 9100'ü aşmış.
    Bu sayfa 9,104 defa ziyaret edildi.
    Emmim beni siz varettiniz
    Ben bir halk kahramaniyim 😃

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Yapi kredide kumbara kampanyasi vardi kartopum diye bir uygulama iki cocuk icin 200 er tl talimat verdim biriksin hesabi.bu islemi 18 ekimde yaptim sistem karisik fon almis.bugun oylesine bakayim dedim ortsma %2.28 getiri olmus .nasil is dedim kendi birikimimi o fonlardan alsam cok guzel getiri olacakti.o da degil hangi fonlar cozemedim.kendine ait kodlari var ykf2 ykfa3 vs diye hos kesin tefasta islem goruyordur
    Fonlar bunlar olsa gerek. Siz karıştırmış olabilirsiniz:
    https://www.yapikredi.com.tr/yatirim...ilgileri/YFAE3
    https://www.yapikredi.com.tr/yatirim...ilgileri/YFAK2
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Emmim beni siz varettiniz
    Ben bir halk kahramaniyim ��
    Web mevduat topiğinde ters indikatör iken burada el üstünde tutulan yıldız olmışsun tebrikler

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Webcim 160K TCD aldığını yazmıştı
    Ptesi hesabına geçecek
    Bu da dursun burada

6. İlk sapma EID'de olacak büyük bir ihtimalle ay sonunda 800 K olan portföy büyüklüğü şu an 930 K gözüküyor hisse oranıda %75'lere düşmüş durumda fon büyüklüğü artıkça neler olacak bakalım
    Üstadım bir yanlışlık olmasın, EID'nin % 80'nin altına teknik olarak inmesi mümkün değil "hisse yoğun" olması nedeniyle. Ki an itibariyle % 84 gibi bir oran gözüküyor TEFAS'ta. Kafam karıştı, ne demek istediğinizi açıklamanız mümkün mü ?

7.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Üstadım bir yanlışlık olmasın, EID'nin % 80'nin altına teknik olarak inmesi mümkün değil "hisse yoğun" olması nedeniyle. Ki an itibariyle % 84 gibi bir oran gözüküyor TEFAS'ta. Kafam karıştı, ne demek istediğinizi açıklamanız mümkün mü ?
    Tabiki %80 ve üzerinde olması gerekiyor. Üstadım son dağılım raporuna göre hazırladığım için tabloyu haliyle o günkü büyüklükle fona olan giriş-çıkışlarla güncel portföy büyüklüğü farklı oluyor. Benim tablodan portföy büyüklüğünü hisselerin toplam değerine oranlarsak %75 gözüküyor o yüzden getiri tahmininde sapma olacak onu anlatmak istedim.

8. Yeni para girişleri nedeniyle bu oranı % 80 ve üzerine taşımak için hisse almak zorunda, yanlış mıyım ?

Sayfa 176/1000 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •