Originally Posted by Webster Icmedim dedigin seyin yan etkisi oldugunu nasil dusunursun Bir hekim olarak bilmen gerekirki yan etki kisiseldir. Icmediysen yorum yapma Bilimsel çalışmalar web O zaman bonzai.nin yan etkisi var mı yok mu diye içip deneyelim mi Bilimin ışığından gideceğiz web
Originally Posted by Webster 102 civari deme iste 102100 altina dokunsa bile buyuksun diyecegim peki 102100 altina dusmezse web agamdir diyecekmisin Soruma cevap ver web Soruya soru ile cevap değil
Originally Posted by Webster 102 civari deme iste 102100 altina dokunsa bile buyuksun diyecegim peki 102100 altina dusmezse web agamdir diyecekmisin 102.yi bilmemde yarın eksi olur herhalde
Originally Posted by myfinans 102.yi bilmemde yarın eksi olur herhalde Myfinans ustadim bari siz yapmayin Eksi olmasi icin sebebiniz nedir?
Originally Posted by aydinc Soruma cevap ver web Soruya soru ile cevap değil Emir verme Hasan abi diyeceksin web degil Bak mert akillandi Ornek al
Originally Posted by aydinc Peki 102ye gelirse elimi öpüp baba büyüksün diyecek misin webcim Soruma cevap istiyorum web
Originally Posted by Webster Emir verme Hasan abi diyeceksin web degil Bak mert akillandi Ornek al O zaman cevap vermeni istirham ederim web
Originally Posted by Webster Myfinans ustadim bari siz yapmayin Eksi olmasi icin sebebiniz nedir? Bu yaptırım fısıltısı Tadını kaçırdı işin.
Forum Rules
Yer İmleri