Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
Hayrani hocam bunlar guzel taktik durumlari ama boylesi gunler bir daha gelmez
Ocaka kadar ekmek yoyen yiyrcek
üstadım, belki dediğiniz gibi olacak ama size şunu söyleyeyim: yaklaşık beş ay kadar önce youtube kanalında b 4 the news kanalının sahibi Burak Arslan'la iletişim kurdum ve yatırım hayatımla ilgili bazı konuları sordum. Konyada yaşadığımdan o ara ankara eğitimine beni davet etti, gel benim misafirim ol. grafik falan okuyamasan da temel düzeyde bizden mutlaka güzel şeyler öğrenir, piyasanın mantığını da çözme konusunda yol kat edersin dedi. orada kulağınıza küpe olsun şeklinde söylediği bir kural vardı:
asla tüm paranızı bir enstromana yatırmayın. şartlar ne kadar güzel olursa, beklenti ne kadar yüksek olursa olsun bu kuralı asla ama asla unutmayın. bu kuralı hayat boyu uygularsanız kolay kolay büyük paralar kaybetmezsiniz. belki az kazanırsınız ama olası bir sarsıntıda da hafif hasarla kurtulursunuz.
ben kulağıma bu küpeyi ankarada taktım ve ömür boyu bu küpeyle gezeceğim. çok risk, büyük kazançlar sağlar ama büyük kayıplara da yol açabilir ve ben bu durumda huzursuz olurum. uykularım dahi kaçabilir. o yüzden "azıcık aşım, ağrısız başım" diyorum.