Acc ve tcd hisseleri var elimde.tpf yi satmayı düşünüyorum haftaya mac ,gl1,gma,hsa,eid ,fıd,ydı,gmr ,fph ,tkf seçeneklerinden tercihiniz ne yönde olurdu
Acc ve tcd hisseleri var elimde.tpf yi satmayı düşünüyorum haftaya mac ,gl1,gma,hsa,eid ,fıd,ydı,gmr ,fph ,tkf seçeneklerinden tercihiniz ne yönde olurdu
Eib fon gunu nasil kapatti acaba tahmini bilgi varmidir.
tcd nasil ola bilir pazartesi? birde bu 3 gune boldugumuz icin getirisi normal gunlerden aagi oluyormu genel olarak?
haklısınız. Hele tüm portföyle, asla girilmez bu tür fonlara. Ben her ne olursa olsun hisse foblara en iyimser durumda en fazla paramın yarısıyla girerim. O halde dahi sitres oluyorum bazan. O yüzden yaşadıklarımı çekinmeden paylaşıyorum. Paylaşıyorum ki birbirimize faydamız olsun. Yaptıklarımızdan ders çıkaralım.Originally Posted by Tbey35;3
895985
tcd pazartesi günü hisse fonlarını geçebilir.Karel,aghol,ismen,algyo,durdo artıda.Ben endeksin etkisiyle %2.5 civarı bekliyorum.Endeks 106 bini geçerse şenlik yeni başlar.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler mustafa bey. Portföy de bir miktar oransal olarak acc bulundurmak gerekiyor ki borsa ters durumlarda işe yarayacak.
ETF BIST'in bugünkü kapanışının yüzde 0,25 üzerinde işlem görüyor,106 gösterecekler galiba bu gidişle.
Yer İmleri