Sayfa 328/1000 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    2 yıllık ve 5 yıllık tahvil oranlarında düne göre bir değişiklik görünmüyor ama 10 yıllıklarda artış var. KVBAF neden olumsuz etkilenecek bu durumdan anlamadım
    Sadece 2 yıllık ve 5 yıllık tahvillere bakarak kısa vadeli borçlanma araçlarının getirisi hakkında yorum yapılmaz. Daha önce de dediğim gibi önce portföy dağılım raporundan fonunuzun içerdiği bono ve tahvilleri öğrenecek ve teker teker bunların bir önceki güne göre oran değişimlerine bakarak fonunuzun getirisi hakkında karar vermeye çalışacaksınız.

2.  Alıntı Originally Posted by Dadaloğlu Yazıyı Oku
    Sadece 2 yıllık ve 5 yıllık tahvillere bakarak kısa vadeli borçlanma araçlarının getirisi hakkında yorum yapılmaz. Daha önce de dediğim gibi önce portföy dağılım raporundan fonunuzun içerdiği bono ve tahvilleri öğrenecek ve teker teker bunların bir önceki güne göre oran değişimlerine bakarak fonunuzun getirisi hakkında karar vermeye çalışacaksınız.
    bu noktada kira sertifikaları, öngörülebilirlik açısından daha da zor oluyor sanki. açacak olursam dün itibarıyla kvb'ler epey kötüydü. sadece ziraatın değil, iş bankasının tiv'i de kötüydü. bu sabah kısa vadeli kira sertifikaları fonlarınabaktı:
    ZPK %0,0329, KTV %0,0418, MPF %0,0420.
    sonuçta bunların hepsi kısa vadeli sertifikalara yatırım yapmıyor mu? yapıyorsa ZPK neden az getirmiş. illa aynı olacak diye bir şey yok ama ZPK ile MPF arasında ciddi getiri farkı var. bazan kira sertifikası alırken buna ayyırdığımız parayı da mı üçe bölsek diyorum

3. ben teb bankası ıle alım satım yapıyporum mobilde fon iptalı yok değiştirmek istiyorum yapıkredı gecsem mk vergı kesıntısı harıcı farklı bi ucret kesintisı oluyor mu yapıkredı de

4.  Alıntı Originally Posted by mogola Yazıyı Oku
    ben teb bankası ıle alım satım yapıyporum mobilde fon iptalı yok değiştirmek istiyorum yapıkredı gecsem mk vergı kesıntısı harıcı farklı bi ucret kesintisı oluyor mu yapıkredı de
    Hayır olmuyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bu noktada kira sertifikaları, öngörülebilirlik açısından daha da zor oluyor sanki. açacak olursam dün itibarıyla kvb'ler epey kötüydü. sadece ziraatın değil, iş bankasının tiv'i de kötüydü. bu sabah kısa vadeli kira sertifikaları fonlarınabaktı:
    ZPK %0,0329, KTV %0,0418, MPF %0,0420.
    sonuçta bunların hepsi kısa vadeli sertifikalara yatırım yapmıyor mu? yapıyorsa ZPK neden az getirmiş. illa aynı olacak diye bir şey yok ama ZPK ile MPF arasında ciddi getiri farkı var. bazan kira sertifikası alırken buna ayyırdığımız parayı da mı üçe bölsek diyorum
    Her kısa vadeli kira sertifikası piyasada aynı hareketi yapmıyor. Her kira sertifikası fonu da aynı kira sertifikalarını içermediğinden kira sertifikaları fonlarında getiri farkları olabiliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Dadaloğlu Yazıyı Oku
    Sizin söylediğinizi net olarak anladım. Doğru söylüyorsunuz. Tek sorun işlem gören tahvillerin düne göre işlemlerini görebileceğimiz bir site. Örneğin işyatırım da tüm tahvil ve bonolar gözükmediği gibi işlem sonucu alıcılı mı satıcılı mı anlayamıyorum. Yani portföy dağılımındaki tahvilleri görebilmek için aynı borsada olduğu gibi tüm tahvillerin işlemini satıcılı mı yksa alıcılı mı olduğunu gösteren bir yer var mıdır?

7.  Alıntı Originally Posted by Kupavale Yazıyı Oku
    Forumla paylaşmak istedim yeni değişken fon OPB OSMANLI PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON risk ölçütü 4. Bu fon takibimde ve getirisi guzel gidiyor. Almayi dusundugum bu fonun (muhtemelen cuma gunu) icerdigi bist hisse isimleri ile ilgili bilgi bulamadim.
    Osmanli yatirimin fonlari guzel yonetiyor bence. bende osl ve osd den memnunum

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Sizin söylediğinizi net olarak anladım. Doğru söylüyorsunuz. Tek sorun işlem gören tahvillerin düne göre işlemlerini görebileceğimiz bir site. Örneğin işyatırım da tüm tahvil ve bonolar gözükmediği gibi işlem sonucu alıcılı mı satıcılı mı anlayamıyorum. Yani portföy dağılımındaki tahvilleri görebilmek için aynı borsada olduğu gibi tüm tahvillerin işlemini satıcılı mı yksa alıcılı mı olduğunu gösteren bir yer var mıdır?
    bugün o web sayfasını kaydedin ve yarın oluşan işlemlerde fonunuzun içindeki tahvilleri tek tek bulup karşılaştırın,değerlemede fonun içindeki tahvillerin vadesi ve miktarı da önemli tabii ki.

Sayfa 328/1000 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •