Sayfa 347/1000 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Bu grafiği daha önce de getirmiştim. 23.10.2019 tarihinde 99 bin seviyesinden vermiş olduğu AL sinyali devam ediyor. TL bazlı, 180 dk.lık lineer grafik dostlarım. MOST periyodu 35, TSF parametre periyodu ise 23. Bu son yazdıklarım Matriks'i olanlar için. Şifreli mesaj felan değil yani.

2. Sadece Kasım ayı getirisine bakarak ACC değerlendirmesi yapmak büyük haksızlık bana sorarsanız. 2019 yılı başından bu yana % 72.25 lik getiri oranıyla takip listemdeki hisse fonlar arasında açık ara lider. Herkesten hemde her gün daha çok yükselsin diye bir beklenti moduna girmişiz gibi bir durum oluşmakta.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Sadece Kasım ayı getirisine bakarak ACC değerlendirmesi yapmak büyük haksızlık bana sorarsanız. 2019 yılı başından bu yana % 72.25 lik getiri oranıyla takip listemdeki hisse fonlar arasında açık ara lider. Herkesten hemde her gün daha çok yükselsin diye bir beklenti moduna girmişiz gibi bir durum oluşmakta.
    Üstadım cansın, bize böyle bilimsel şeyler lazım.
    Most indikatörü yatay piyasada çalışmayabiliyor.
    Piyasa trend mi yapacak dansöz gibi çalkalayacak mı önemli.
    Gerçi dansöz de severiz.
    Bunu da ben ekleyeyim.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4. Çalışsa da çoğu zaman bu grafiğe uygun hareket etmiyorum üstadım. Sıkıntı bende, MOST da değil. Ancak kendi kendime de haksızlık etmeyeyim, 2.43 maliyetli AKSEN'lerimi dün 3.60'dan vermiş durumdayım. Yani bende de bir şeyler kalmış eskilerden EID'ci gençler öyle hemen havaya girmeyin. Elimde PETKM ve HLGYO hariç hisse kalmadı. Piyasanın defalarca deneyip kıramadığı 105-106 bin aralığının yukarı yönde geçildiğini gösteren ne hacim ne de indikatör var. Grafik oldukça güçsüz.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Benim yazdığım bir indikatör vardı.
    Adını değiştirip Webster üstada ithafen Webster indikatörü yapacağım ve yaptım.
    Şu an indikatör bu durumda:
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    İndikatör fena değil lead ediyor çoğu zaman.

7. Alttaki indikatör Webster 20,7

İlginç bir tesadüf olmuş. Bu arada üstad neredeki, ceza felan mı aldı kaçırmışım konuyu ?

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Alttaki indikatör Webster 20,7

İlginç bir tesadüf olmuş. Bu arada üstad neredeki, ceza felan mı aldı kaçırmışım konuyu ?
    Üstadım onlar benim oynaşan ortalama değerleri.
    Sormayın foncuların üstadı muazzamı piri azam Webster üstad bir süre yok.

Sayfa 347/1000 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •