Yeni derken 6 aydır faizler düşüyor sn.kairos. Aşağıdaki fonun grafiğine bakarsanız ne kadar sürede ne kadar kazandırdığını rahatlıkla görebilirsiniz
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=DZT
DZT HTT gerçekten çok iyi kazandirdi mayıstan bu yana. Ben kendi adıma, faiz indireceğiz söylemine enflasyonun çok yüksek olması ve düşme olasılığının ufukta görünmemesi yüzünden inanmamıştım. O sebeple aklıma dahi gelmedi orta vade veya uzun vade tahvillerini içeren fonlar. Orada hesaba katmadigim veya katmadigimiz şey, enflasyon rakamının gerçeğinden bu kadar farklı kurgulanmasiydi 😊
Neyse, avantajı tahvil enstrümanıni tanimak oldu.
Acc gunluk hisse bazli hareket eden hisse senetlerine yatirim yapmış ya da al sat yapmış olabilir. bist 100 düşerken tavan yapan hisse senetleri de var.
BİST ralli yaparken ardından baktıran fona ben ne diyim şimdi.Millet aldı başını gitti.Bu arkadan nal topladı.
Düşüşte de düşüyor mu düşüyor.
Ne anladım ben bu işten.
Bana eskiden şöyleydi demesinler.
Ben son duruma bakarım.
Son dönemlerde tam bir hayal kırıklığı ve en önemlisi de kaçan balık büyük oldu elinde tutanlar için.
Şimdi ne olacak borsa düşerse bu o kadar düşmez diye bekle dur.
Umarım yanıltır önümüzdeki hafta beni.
Cevap veren herkese teşekkür ederim. Benim aklımda kalan eylul sonu gibi faizlerin gerçek manada indigiydi. Şundan hatırlıyorum. Benim üç kuruş param da enpara daydı sonra mevduat oranları hızla düştü. Sanki çok zaman gecmedi gibi geldi. Daha ogrenicez.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri