Sayfa 350/1000 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku

Yorumsuz.....
    Yıllık grafiğinde 28 Ocak tarihine kadar endekse korele gitmiş sonrasında kopmuş gitmiş zaten

2.  Alıntı Originally Posted by kairos07 Yazıyı Oku
    Orta ve uzun vadelilerde yolun sonuna geldik diyorsunuz da faiz indirimi yeni olmadı mi. Ne zaman iyi kazandırdı bu fonlar yıl boyunca faiz yuksekken hiç birşey yapmadı mı. Ya da faiz yukselene kadar hep eksi mi yazacak.

Sorular var kafamda. Cahilligimizi hosgorup cevap veren bir üstad olursa müteşekkir olurum.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yeni derken 6 aydır faizler düşüyor sn.kairos. Aşağıdaki fonun grafiğine bakarsanız ne kadar sürede ne kadar kazandırdığını rahatlıkla görebilirsiniz
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=DZT

3. DZT HTT gerçekten çok iyi kazandirdi mayıstan bu yana. Ben kendi adıma, faiz indireceğiz söylemine enflasyonun çok yüksek olması ve düşme olasılığının ufukta görünmemesi yüzünden inanmamıştım. O sebeple aklıma dahi gelmedi orta vade veya uzun vade tahvillerini içeren fonlar. Orada hesaba katmadigim veya katmadigimiz şey, enflasyon rakamının gerçeğinden bu kadar farklı kurgulanmasiydi 😊
    Neyse, avantajı tahvil enstrümanıni tanimak oldu.

4. Acc gunluk hisse bazli hareket eden hisse senetlerine yatirim yapmış ya da al sat yapmış olabilir. bist 100 düşerken tavan yapan hisse senetleri de var.

5.  Alıntı Originally Posted by proftrader Yazıyı Oku
    Tefasda gözüken fonların, mevduat gibi 150k vs devlet güvencesi var mıdır?
    Tabi yoktur
    Olsaydi be den bu kadar konusulurdu!?
    Ama az riskli banka fonlari para kaybetmezler

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Eğer aldığım veriler doğru ise diyerek yanılma payımızı da koyalım ACC ile ilginç bir bilgi paylaşalım yılbaşından beri getirilerini kontrol ettim. 4 Nisan 'da BİST %4.13 değer kazanırken ACC %1.62 değer kaybetmiş. 7 Haziran'da BIST %3.83 değer kazanırken ACC %1.14 değer kaybetmiş. Büyük düşüşlerde de BIST kadar olmasada düşmüş. [/url]
    BİST ralli yaparken ardından baktıran fona ben ne diyim şimdi.Millet aldı başını gitti.Bu arkadan nal topladı.
    Düşüşte de düşüyor mu düşüyor.
    Ne anladım ben bu işten.
    Bana eskiden şöyleydi demesinler.
    Ben son duruma bakarım.
    Son dönemlerde tam bir hayal kırıklığı ve en önemlisi de kaçan balık büyük oldu elinde tutanlar için.
    Şimdi ne olacak borsa düşerse bu o kadar düşmez diye bekle dur.

Umarım yanıltır önümüzdeki hafta beni.

7.  Alıntı Originally Posted by kairos07 Yazıyı Oku
    Orta ve uzun vadelilerde yolun sonuna geldik diyorsunuz da faiz indirimi yeni olmadı mi. Ne zaman iyi kazandırdı bu fonlar yıl boyunca faiz yuksekken hiç birşey yapmadı mı. Ya da faiz yukselene kadar hep eksi mi yazacak.

Sorular var kafamda. Cahilligimizi hosgorup cevap veren bir üstad olursa müteşekkir olurum.

Örnek,
    HTT 14 Mayıstan sonra kazandırmaya başlamış.Öncesi sıfır.
    Son 6 aylık getirisi %33,7, ama son 1 yıllık getirisi %33,3
    6 aydan öncesi yok bu tür fonların.

Cevap veren herkese teşekkür ederim. Benim aklımda kalan eylul sonu gibi faizlerin gerçek manada indigiydi. Şundan hatırlıyorum. Benim üç kuruş param da enpara daydı sonra mevduat oranları hızla düştü. Sanki çok zaman gecmedi gibi geldi. Daha ogrenicez.

Sayfa 350/1000 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •