Pangaci ustad candir. Acc tahmin edilemez bir fon. Suprize acik.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pangaci ustad candir. Acc tahmin edilemez bir fon. Suprize acik.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
OBP tavsiyesi verdim üstadım.Yılbaşından bugüne kaybettirdiği bir ay hiç olmamış. Getirisi de mevduatın gayet üzerinde. Umarım bu tavsiye bahtsız bedevi durumuna dönüşmez.
Yalnız şöyle bir şey dikkatimi çekti, tablodan bakıyorum Haziran ayındaki genel yükselişe % 4.89 luk gibi harika bir oranla eşlik etmiş. Ancak Kasım ayındaki genel yükselişte aynı performansı gösterememiş. Yine de % 2.16 iyi bir oran hakkını yememek lazım.
Güzel bir seçim olmuş üstadım. Gerçi son günlerde yerinde sayıyor biraz. OBP genelde %10-15 civarında hisse ile gidiyor. Bir ara kontrol etmiştim portföyü nasıl şekillendiriyorlar diye %30-35'lere çıktığıda olmuştu hisse oranının. Dediğiniz zaman aralığına belki hazırlıksız yakalanmıştır.
Yer İmleri