Sayfa 357/1000 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Pangaci ustad candir. Acc tahmin edilemez bir fon. Suprize acik.
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Mustafa ayakları yere basan sağlam yorumlar yapıyorsun. Son cümlen beni gülümsetti.
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    ACC eğer yanlış hesaplamadıysam + %0.46 yapmış.
    Sayın Hayrani, Cumartesi günü saat 09.10 da Mustafa üstad 0,46 artış olarak tahminini düzeltti ve tam isabet çıktı.

3.  Alıntı Originally Posted by belediye Yazıyı Oku
    Sayın Hayrani, Cumartesi günü saat 09.10 da Mustafa üstad 0,46 artış olarak tahminini düzeltti ve tam isabet çıktı.
    pardon, dikkat etmemişim.

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Çok zor bir durum üstadım İsterseniz bende pek anlamıyorum fonlar kazandırıyor diye altın fonu aldım %2 zarardayım diyerek fonlardan uzaklaştırın. İsterseniz bir ay önce hisse fonu aldım %12 kazandırdı diyerek tavsiye verin. İsterseniz fonları baştan sona anlatın kendisine bırakın seçimi.
    OBP tavsiyesi verdim üstadım. Yılbaşından bugüne kaybettirdiği bir ay hiç olmamış. Getirisi de mevduatın gayet üzerinde. Umarım bu tavsiye bahtsız bedevi durumuna dönüşmez. Yalnız şöyle bir şey dikkatimi çekti, tablodan bakıyorum Haziran ayındaki genel yükselişe % 4.89 luk gibi harika bir oranla eşlik etmiş. Ancak Kasım ayındaki genel yükselişte aynı performansı gösterememiş. Yine de % 2.16 iyi bir oran hakkını yememek lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım tebrik ediyorum. acc hariç hepsini bildiniz. hatta tcd'nin de artı olacağını bildiniz. acc'yi de şu haliyle kendileri de sanırım son anda biliyorlardır. güzel olan, düşüşlerde yüz güldürebileceği düşüncesini destekliyor olması.
    Hazırladığım tablo sağolsun orada gözüküyor gün içi durum üstadım. Fakat ay sonuna yaklaştığımız için sapmalar biraz fazla olmaya başladı paylaşıma kapattım.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Hazırladığım tablo sağolsun orada gözüküyor gün içi durum üstadım. Fakat ay sonuna yaklaştığımız için sapmalar biraz fazla olmaya başladı paylaşıma kapattım.
    Yine de baya yararlanıyorduk üstadım. Keşke kapatmasaydınız.

7.  Alıntı Originally Posted by belediye Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    pardon, dikkat etmemişim.
    0.46 değerini portföyde olduğu için MKK'dan hesapladım. Ordaki değer gerçek fiyat oluyor. Bazı fonlar MKK'ya bildirimi çabuk yapıyorlar o yüzden sizde hafta sonları MKK'dan portföyünüzdeki fonların fiyatını hesaplayabilirsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    OBP tavsiyesi verdim üstadım. Yılbaşından bugüne kaybettirdiği bir ay hiç olmamış. Getirisi de mevduatın gayet üzerinde. Umarım bu tavsiye bahtsız bedevi durumuna dönüşmez. Yalnız şöyle bir şey dikkatimi çekti, tablodan bakıyorum Haziran ayındaki genel yükselişe % 4.89 luk gibi harika bir oranla eşlik etmiş. Ancak Kasım ayındaki genel yükselişte aynı performansı gösterememiş. Yine de % 2.16 iyi bir oran hakkını yememek lazım.
    Güzel bir seçim olmuş üstadım. Gerçi son günlerde yerinde sayıyor biraz. OBP genelde %10-15 civarında hisse ile gidiyor. Bir ara kontrol etmiştim portföyü nasıl şekillendiriyorlar diye %30-35'lere çıktığıda olmuştu hisse oranının. Dediğiniz zaman aralığına belki hazırlıksız yakalanmıştır.

Sayfa 357/1000 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •