aynen ben de onu bekliyorum ama hisse senedi fonu merdivensiz dz duvara trmanyor bu ara hani karmak istemiyorum.geri dme ihtimaline kar da aadan alrm diye de tot a baladm biraz. kafamda deli sorular
aynen ben de onu bekliyorum ama hisse senedi fonu merdivensiz dz duvara trmanyor bu ara hani karmak istemiyorum.geri dme ihtimaline kar da aadan alrm diye de tot a baladm biraz. kafamda deli sorular
Yatrm tavsiyesi deildir. tavsiye olarak deerlendirilemez. Her zaman kendi kararnz kendiniz veriniz.
Borsa 105.900 seviyelerinde -0,60 d var. Oysa ki al yukar ynl idi. Ama akama doru toarlayacan tahmin ediyorum. internet zerinde baktm grafiklerde 103,000 ile 104.000 seviyeleri arasnda gl destek gryorum.
borsa ii gerekten enteresan. her ey gllk glistanlk ta olsa gelebilecek bir haberle ummadnz bir gne uyanma ihtimaliniz var. ite bu yzden, artlar ne olursa olsun, isterse mevduat faizleri sfra insin, btn sermaye ile bu piyasaya girilmez diye dnyorum. ancak kademeli olarak pozisyon artrlr veya azaltlr. ama ben, her ne olursa olsun, endeks 200 bine de kacak deseler tm sermaye ile buralarda ilem yapmam. inallah 105 binler de aa geilmeden toparlanma olur.
bunlar iin doasnda var. bir eyler bahane olacak, decek kacak falan. nemli olan, nerede dans ettiimizi bilmek, kesinlikle ve kesinlikle tm portfyle bu ilere girmemek. bir de fon yatrmcs olduumuzdan benim de sk sk dtm gibi gnlk hareketlerin etkisinde kalmamak. aksi taktirde yanl kararlar verebiliriz. zaten bunun iin fon yatrmcsyz.
An itibariyle takipteki hisse fonlarn tamam eksi durumda ba ekenler ise ACC ve GL1. ACC bugnk dalmnda %18 gzkyor trev pozisyonu o yzden yine spriz yapabilir. GL1'i biliyoruz zaten spriz yapmayacaktr.
Yer mleri