Sayfa 361/1000 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

aynen ben de onu bekliyorum ama hisse senedi fonu merdivensiz düz duvara tırmanıyor bu ara hani kaçırmak istemiyorum. gerçi düşme ihtimaline karşı da aşağıdan alırım diye de tot a bağladım biraz. kafamda deli sorular
    Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Tot ay sonu merdiven yapiyordu genelde. Yatirim tavsiyesi degildir.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ha bir de alıntı yaparak foruma yazmayı öğrenemedim işte bunlar hep problem üstad
    Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.

3. Borsa 105.900 seviyelerinde -0,60 düşüş var. Oysa ki açılış yukarı yönlü idi. Ama akşama doğru toğarlayacağını tahmin ediyorum. internet üzerinde baktığım grafiklerde 103,000 ile 104.000 seviyeleri arasında güçlü destek görüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Borsa 105.900 seviyelerinde -0,60 düşüş var. Oysa ki açılış yukarı yönlü idi. Ama akşama doğru toğarlayacağını tahmin ediyorum. internet üzerinde baktığım grafiklerde 103,000 ile 104.000 seviyeleri arasında güçlü destek görüyorum.
    TCD bitmis mi bu durumda?

5. borsa işi gerçekten enteresan. her şey güllük gülistanlık ta olsa gelebilecek bir haberle ummadığınız bir güne uyanma ihtimaliniz var. işte bu yüzden, şartlar ne olursa olsun, isterse mevduat faizleri sıfıra insin, bütün sermaye ile bu piyasaya girilmez diye düşünüyorum. ancak kademeli olarak pozisyon artırılır veya azaltılır. ama ben, her ne olursa olsun, endeks 200 bine de çıkacak deseler tüm sermaye ile buralarda işlem yapmam. inşallah 105 binler de aşağı geçilmeden toparlanma olur.

6.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    TCD bitmis mi bu durumda?
    Borsanın düşmesi durumunda sadece TCD değil bütün hisse ağırlıklı fonların bir miktar düşmesi normaldir. Ancak borsanın hiç düzeltme yapmadan, çıkışı sindirmeden devamlı yükselmesini bekleyezsiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Borsanın düşmesi durumunda sadece TCD değil bütün hisse ağırlıklı fonların bir miktar düşmesi normaldir. Ancak borsanın hiç düzeltme yapmadan, çıkışı sindirmeden devamlı yükselmesini bekleyezsiniz.
    bunlar işin doğasında var. bir şeyler bahane olacak, düşecek çıkacak falan. önemli olan, nerede dans ettiğimizi bilmek, kesinlikle ve kesinlikle tüm portföyle bu işlere girmemek. bir de fon yatırımcısı olduğumuzdan benim de sık sık düştüğüm gibi günlük hareketlerin etkisinde kalmamak. aksi taktirde yanlış kararlar verebiliriz. zaten bunun için fon yatırımcısıyız.

8. An itibariyle takipteki hisse fonların tamamı eksi durumda başı çekenler ise ACC ve GL1. ACC bugünkü dağılımında %18 gözüküyor türev pozisyonu o yüzden yine süpriz yapabilir. GL1'i biliyoruz zaten süpriz yapmayacaktır.

Sayfa 361/1000 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •