Sayfa 578/1001 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: Fon Cafe & Muhabbet

1. Dostlar bu Garanti bankası beni iyice bıktırdı önce KREDİLİ HESAP FAİZİ adı altında hesaptan günlerce para tırtıkladılar, itiraz ettim iade edildi, şimdi de 2007 YILI NİSAN AYI EKSTRE+BSMV ÜCRETİ, 2007 YILI MAYIS AYI EKSTRE+BSMV ÜCRETİ adı altında paralar çekilmeye başlandı.

Sonuçta 18 yıldır kullandığım bankamı değiştirmeye karar verdim, fon ve hisse alım satımı için tavsiye edeceğiniz büyük bankalardan hangisi var, bugün gidip hesap açtırayım diyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Dostlar bu Garanti bankası beni iyice bıktırdı önce KREDİLİ HESAP FAİZİ adı altında hesaptan günlerce para tırtıkladılar, itiraz ettim iade edildi, şimdi de 2007 YILI NİSAN AYI EKSTRE+BSMV ÜCRETİ, 2007 YILI MAYIS AYI EKSTRE+BSMV ÜCRETİ adı altında paralar çekilmeye başlandı.

Sonuçta 18 yıldır kullandığım bankamı değiştirmeye karar verdim, fon ve hisse alım satımı için tavsiye edeceğiniz büyük bankalardan hangisi var, bugün gidip hesap açtırayım diyorum.
    Hisse için banka kullanmak karlı değil, fon için yapı kredi düşünebilirsiniz.
    Uygulaması fon işlemleri için gelişmiş.
    Hesap açarken yatırım ekstre tercihini mail yaptırmayı unutmayın şubede.

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Hisse için banka kullanmak karlı değil, fon için yapı kredi düşünebilirsiniz.
    Uygulaması fon işlemleri için gelişmiş.
    Hesap açarken yatırım ekstre tercihini mail yaptırmayı unutmayın şubede.
    Benim de aklımdan ilk geçen orasıydı zaten, hisse için aracı kurum daha iyi aslında ama ufak tefek oynadığım için ayrıca hesap açmayım dedim şimdilik. ekstre işini not alıyorum sağolasın, eft masrafı olayını da konuşmak gerek sanırım.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Hisse alımı için banka kullanmayın derim. İlla banka isterseniz komisyon oranında anlaşıp HSBC kullanabilirsiniz bu dediğiniz şekilde absurd işle karşılaşmadım

Ben Burgan Yatırım kullanıyorum hisse işinde..gayet memnunum

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Yuksek hacim yapiyorsaniz banka iyi olmaz. Hem banka hem de onun yatirim hesabini kullanabilirsiniz. Gecen baktiydim 15 tane gibi hesabim varmis.
     Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Dostlar bu Garanti bankası beni iyice bıktırdı önce KREDİLİ HESAP FAİZİ adı altında hesaptan günlerce para tırtıkladılar, itiraz ettim iade edildi, şimdi de 2007 YILI NİSAN AYI EKSTRE+BSMV ÜCRETİ, 2007 YILI MAYIS AYI EKSTRE+BSMV ÜCRETİ adı altında paralar çekilmeye başlandı.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Webster yazmaya baslamazsan Aydin'la atlayip arabaya Ankara'ya geliyoruz. Sonuclarina katlanirsin ustad.

Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Webster yazmaya baslamazsan Aydin'la atlayip arabaya Ankara'ya geliyoruz. Sonuclarina katlanirsin ustad.

Hazırım
    Talimat bekliyorum

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Emmi
    Sonuçları ne olacak
    Gözümden kaçmış bu detay

Sayfa 578/1001 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon