Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Maharaj bunu satmaz teknoloji paketindeki diğer şirketleri hiç satmaz. Teknoloji paketinde buda var ama bu bir nevi tekno yan sanayi gibi.
Fiber hızlandırılmalı
Cumhurbaşkanlığı bünyesinde dijital dönüşüm ofisi kurduklarını kaydeden Erdoğan, Teknoloji bizden hızlı ilerliyor. Türkiyede 75 milyonun üzerinde genişbant internet abonesi bulunuyor. Bugün 82 milyonu aşkın mobil cep abonesi var. Fiber altyapı 364 bin kilometreyi geçti. Firmaların fiber hat yatırımlarını hızlandırması gerekiyor dedi. Fiber hat yatırımları konusunda engel çıkaranların karşılarında bizzat kendisini bulacağını bilmesi gerektiğine işaret eden Erdoğan, Hedefimiz uçtan uca yerli ve milli 5G haberleşme teknolojisini 2021 yılında hizmete sunmak vurgusunu yaptı.
Takdir ediyorum sizi, ikiye üçe katlayan hisseleri bile satmayıp beklediğiniz için.
Karda beklemek kadar zor bir şey var mı acaba, bunu başarabilen ancak iyi kazanablir.
Ancak şu vestl'i o grubun içine almamak lazım, yakın zamanda diğer tüm teknoljilerde bulundum ama bu sanki başka bir faaliyetteymiş gibi geliyor bana.
Bugün yine 3-4 tane teknoloji şirketi %10 yapmış, Kfein, Smart, Hubc vs. onun için bunun teknoloji şirketi olduğuna inanamıyor insan.
Valla öyle, onun da boşluğuna takıldık, kaptırdık, hiç çıksayadık yakın zamanda ikiye katlardık portföyü, neyse yolu açık olsun, kazandırdı.
Bu arada Karolin bunu ikiye katlayacak herhalde.
Bunun zerre kadar gücü yok, bir sıkıntısı var galiba, bir ortak mal dolaşımını artırıyor demişti gerçek mi acaba.
Yer İmleri