Sayfa 292/772 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
Arama sonucu : 6176 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: VESTL - Vestel

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Teknolojilerin son bir aylık performansları. En performasızı kim acaba.

https://resmim.net/f/oYvihb.png

Diğer teknoloji hisselerinden yeterince kazanan yatırımcılar realize olduklarında yavaş yavaş buraya da gelirler diye düşünüyorum, hiçbir hisse sonsuza dek yükselmez, düşmez ve yatayda beklemez, bu da sırasını bekliyordur, Maharaj'ın satmasını bekliyordur belki.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Maharaj bunu satmaz teknoloji paketindeki diğer şirketleri hiç satmaz. Teknoloji paketinde buda var ama bu bir nevi tekno yan sanayi gibi.

Fiber hızlandırılmalı

Cumhurbaşkanlığı bünyesinde dijital dönüşüm ofisi kurduklarını kaydeden Erdoğan, Teknoloji bizden hızlı ilerliyor. Türkiyede 75 milyonun üzerinde genişbant internet abonesi bulunuyor. Bugün 82 milyonu aşkın mobil cep abonesi var. Fiber altyapı 364 bin kilometreyi geçti. Firmaların fiber hat yatırımlarını hızlandırması gerekiyor dedi. Fiber hat yatırımları konusunda engel çıkaranların karşılarında bizzat kendisini bulacağını bilmesi gerektiğine işaret eden Erdoğan, Hedefimiz uçtan uca yerli ve milli 5G haberleşme teknolojisini 2021 yılında hizmete sunmak vurgusunu yaptı.

3. Takdir ediyorum sizi, ikiye üçe katlayan hisseleri bile satmayıp beklediğiniz için.
    Karda beklemek kadar zor bir şey var mı acaba, bunu başarabilen ancak iyi kazanablir.

Ancak şu vestl'i o grubun içine almamak lazım, yakın zamanda diğer tüm teknoljilerde bulundum ama bu sanki başka bir faaliyetteymiş gibi geliyor bana.
    Bugün yine 3-4 tane teknoloji şirketi %10 yapmış, Kfein, Smart, Hubc vs. onun için bunun teknoloji şirketi olduğuna inanamıyor insan.

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Takdir ediyorum sizi, ikiye üçe katlayan hisseleri bile satmayıp beklediğiniz için.
    Karda beklemek kadar zor bir şey var mı acaba, bunu başarabilen ancak iyi kazanablir.

Ancak şu vestl'i o grubun içine almamak lazım, yakın zamanda diğer tüm teknoljilerde bulundum ama bu sanki başka bir faaliyetteymiş gibi geliyor bana.
    Bugün yine 3-4 tane teknoloji şirketi %10 yapmış, Kfein, Smart, Hubc vs. onun için bunun teknoloji şirketi olduğuna inanamıyor insan.
    Ahh dostum nerden buldun bu kağnıyı.
    Köprü altında şarapçı eder bu adamı.

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ahh dostum nerden buldun bu kağnıyı.
    Köprü altında şarapçı eder bu adamı.
    Teknoloi şirketi dediler inandım, meğer zooloji şirketiymiş, montofon inekleriyle ilgileniyormuş...
    Kandırıldım.

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Teknoloi şirketi dediler inandım, meğer zooloji şirketiymiş, montofon inekleriyle ilgileniyormuş...
    Kandırıldım.
    İnsan Karolini-kareli bırakıp hiç bu mandafon ineğine kapılır mı.

Yatırım finansman alışa geçti bakalım.

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    İnsan Karolini-kareli bırakıp hiç bu mandafon ineğine kapılır mı.

Yatırım finansman alışa geçti bakalım.
    Valla öyle, onun da boşluğuna takıldık, kaptırdık, hiç çıksayadık yakın zamanda ikiye katlardık portföyü, neyse yolu açık olsun, kazandırdı.
    Bu arada Karolin bunu ikiye katlayacak herhalde.
    Bunun zerre kadar gücü yok, bir sıkıntısı var galiba, bir ortak mal dolaşımını artırıyor demişti gerçek mi acaba.

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Valla öyle, onun da boşluğuna takıldık, kaptırdık, hiç çıksayadık yakın zamanda ikiye katlardık portföyü, neyse yolu açık olsun, kazandırdı.
    Bu arada Karolin bunu ikiye katlayacak herhalde.
    Bunun zerre kadar gücü yok, bir sıkıntısı var galiba, bir ortak mal dolaşımını artırıyor demişti gerçek mi acaba.
    Sanmam dolaşımdaki payı %16 hala.

Sayfa 292/772 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •