Sayfa 554/817 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1. Herkes kendi deneyim ve beklentilerine göre yazıyor,önemli olan bizim bilmediğimiz tahta yapıcının ne bildiği,bu hafta daha yol gösterici olabilir;ben 25.000'lik alımları ky alımı olarak görmek yerine,3/4 binlik satımları ky satımı olarak görüyorum.41'in biraz üstü 2062 lot mal aldım,duruma göre pozisyonumu artırabilirim,ya da stop çalışırsa kapatırım,umarım burada yıllarca taşıyan arkadaşların çok kazanacağı bir hafta olur...

2.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Ya biz neyi tartışıyoruz veya ispat etmeye çalışıyoruz ki? 66 yıllık bir firma sadece marka değeri yeniden yaratılsa kaç liraya malolur yada yaradılabilir mi? Geçtiğimiz temmuzda Japonların sadece 20 yıllık geçmişi olan filli boyayı 1.4 milyar lirayı satın aldığını yazan yok tabi! Japonlar neden 1.4 milyar verdiler acaba?
    https://www.ntv.com.tr/ekonomi/filli...VkGFRU93Smmthw
    Hacı bir haber koyuyon içeriğini iyi okumuyon 2.39 milyar TL şirket değeri üzerinden almış filli boyayı.borclari ile beraber .yazdığın fiyat peşin ödenen ayrıca borclarida odicek toplam 2.5 milyar civarı ama filli boyada neler var bakkmak lazım
    https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...tildi-5224759/

3. Kardeşim filli boyada 6 fabrika ve artılar vaarmis yanlız

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hacı zırıltı bey abi rakamlara takılmayın geleceğe yapılan yatırım mantığını kavrayın burda...

Japonlar ülkemizde pekala yeni bir fabrika kurup belki işi 1 milyara bitirecekti neden 2.5 milyar vererek üstelik borçlarıyla beraber filli boyayı satın aldı zırıltı bey?

6.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Japonlar ülkemizde pekala yeni bir fabrika kurup belki işi 1 milyara bitirecekti neden 2.5 milyar vererek üstelik borçlarıyla beraber filli boyayı satın aldı zırıltı bey?
    Sayın çok hazır kurulu bir düzen tanınan satılan bir marka mussteri potonsiyeli var iken neden milyarlarca para yatırılıp riske edilsin.
    Hacı Maho sen yapma bari.ayni tesisleri belki 1.5 milyara kurarsın ama tutmama olayı yeni müşteri bulma olayı parayı çöpe atma durumu riski olur
    Ama hazır yer aliyon düşünsene hazır fabrika hazır işçi hazır müşteri hazir marka herşey yuzde 50 fazla verir ama garantiye gider
    Marsall a biz neden 600 milyon değer biciyoz yazılarımızda hakkı bence 600 civarı (tahminim sadece )
    Japonlar 6 fabrikaya 2.5 milyar vermiş büyüklüklerini bilmiyoz.
    Bir tane fabrika marshalla aynı yerde bu fabrikaların en değerlisi sanırım Dilovası yani marsalin olduğu yer
    Patron 400 diyor yapacak bir şey yok
    Kişisel görüşlerim olup ytd deildir.

7. Yalandan 44 denemesi yapıp duruyor,elim sata gitmiyor nedense,43 üstü %10 ilave yaptım,hafta sonuna kadar rengini belli eder...

8. Takas atabilirmisiniz

Sayfa 554/817 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •