Sayfa 661/976 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Düşen hattımız 2,90 civarından geçiyor. Sıralı dirençlerimiz:2,15-2,50-2,85 .
    1,95 önemli direnç bölgesi idi. Burayı kurduk ama tekrar onay almak için geri gelme ihtimali var. Yatırım tavsiyesi değildir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

2.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    hahahahaha yawww hehe hepsinin arkasından bakıyorsundur şimdi komutan özellikle hedefin
    Yok dayi reysas tayim uzuun suredir. Bir miktarda usak var. Ama hedefe yaklasti usak nereden nereye geldi. Reysastan bugun yada yarin cikip tekrar dovize gececegim. Bakalim nasip artik. Ama kabul et yazdigim kagitlar gercekten ama gercekten iyi ciktilar. Hele hele spekulasyon kagit fener hatirlarsan 6 daydi. Reysasta 0.60 gibiydi soyledigimde.

3.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Yok dayi reysas tayim uzuun suredir. Bir miktarda usak var. Ama hedefe yaklasti usak nereden nereye geldi. Reysastan bugun yada yarin cikip tekrar dovize gececegim. Bakalim nasip artik. Ama kabul et yazdigim kagitlar gercekten ama gercekten iyi ciktilar. Hele hele spekulasyon kagit fener hatirlarsan 6 daydi. Reysasta 0.60 gibiydi soyledigimde.

yawww hehe

ben senin bir Allah dediğine inanırım başkada inanmam

4.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    yawww hehe

ben senin bir Allah dediğine inanırım başkada inanmam
    ;) sadece dedigim kagitlari biliyorsun o bana yeter. Burayida zaten bu konuyla oyalamam. Kalin saglicakla her reysas hedefi gectigi zaman kagittan cikiyorum onu iyi izle

5.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    ;) sadece dedigim kagitlari biliyorsun o bana yeter. Burayida zaten bu konuyla oyalamam. Kalin saglicakla her reysas hedefi gectigi zaman kagittan cikiyorum onu iyi izle

bildiğim hedefi 1.20 lerde kaptırdığın , usak ıda güzel kağıt adam olur demiştim sende benim sayemde para kazandın gerisinide bilmiyorum çok yalancısın komutan çokkkkkkk

günün en çok yükselenler arasna girmez umarım , çaktırmadan böyle gitmesi daha süper oluyor

Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
    Yarın 2 li rakamları görürmüyüz?
    göremedik mi. bi % 5 .

yetmedimi şak bi % 5 daha.

arkasından hemen şak % 5.

ooo diyecekler ne oluyor yaaa. ( şaşkına dönecekler )

hemen şak bi % 5 daha.

yeminle çil yavrusu gibi dağılırlar.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    göremedik mi. bi % 5 .

yetmedimi şak bi % 5 daha.

arkasından hemen şak % 5.

ooo diyecekler ne oluyor yaaa. ( şaşkına dönecekler )

hemen şak bi % 5 daha.

yeminle çil yavrusu gibi dağılırlar.

hahahaha Nejmettin Batural gibi diyosun

Sayfa 661/976 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •