Originally Posted by jmk99 ACC ne gelir? Tahminen ACC 1.90 MAC 1.7
Originally Posted by YapraksızYonca Tahminen ACC 1.90 MAC 1.7 Acc mi Bizim defansif acc? Mumkun degil Bist arti 5 yapsa Acc 1 i anca yapar Hele endeks ustu getirdigi gorulmemistir kendilerinin
Originally Posted by YapraksızYonca Tahminen ACC 1.90 MAC 1.7 iddialı bir tahmin. Keşke ama bakalım hangi pozisyonda yakalandık. Eksi bile olabilir. Bist yükselirken tek duamız acc nin eksi getirmemesi
Originally Posted by Fonetik iddialı bir tahmin. Keşke ama bakalım hangi pozisyonda yakalandık. Eksi bile olabilir. Bist yükselirken tek duamız acc nin eksi getirmemesi Yok asla eksi getirmez Sadece alay eder Bist 5 yapsa o 1 yapar Bist 1 yapinca genelde 0.01 yapar Ama bazende oha lan bu bizim acc mi dedirtir 😀😀😀😀
Acc için 0.75 e fitim ben.fazlasını bünye kaldırmaz
Originally Posted by aliserpil2005 Acc için 0.75 e fitim ben.fazlasını bünye kaldırmaz Sanirim bu defa gol olacak Bugun de turevi dusus yonlu actilarsa yarin hepsini satmazsam adam degilim
Pangaciiiiiii Sen hic bukadar uzak kalmazdin forumdan pangaci Son durumlari yazarmisin Kac kac bitti
Asya artı, bovespa artı Us eksi, avrupa fena eksi Buna göre bist yarın nolur? Bence eksi...
Forum Rules
Yer İmleri