Üstadım mevduat karşılığını nasıl hesaplıyorsunuz acaba? Kullandığınız bir problem mi var acaba?
Üstadım mevduat karşılığını nasıl hesaplıyorsunuz acaba? Kullandığınız bir problem mi var acaba?
TCD: 1,884965
ACC, 1,987997
TCD bu farkı ne zaman kapatır? fikirleri alalım. yükseliş devam ederse ben fazla sürmeyeceğini düşünüyorum.
Smart nerde duracak nerden nereye geldi
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün +2 bekliyordum.0.81 getirdi. Smarttan biraz ekleselerdi portfoye keşke SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benzer bir durum bendede var. Geçen yıl temmuzda 23.75 den bir yıllık bono(N Kolay) aldım. Temmuz 2020 de süresi bitecek. Fon olarak da TCD ve ACC var. Yaklaşık 2 aydır fonları inceliyorum. Fonların portföy oranı %5. Oranı biraz daha artırsam mı ne dersiniz?
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pozitif gelince yerlere göklere sığdıramama negatif gelincede itin .ötüne sokma durumu kronikleşmiş :D
aynen bileşik faiz olmayınca şimdiki satış değeri ile daha düşük oranlara denk geliyor aslında, bir garantisi de yok, mayıs sonunda bitiyor benim gerçi tedirgin de oluyorum ama bilmiyorum artık.
şimdi az riskli olarak çoğunluk borçlanma fonlarına biraz da değişkenlere girsem ne kadar akıllıca olur, aylık en az %2 alır mıyım yoksa çıktığıma pişman olur muyum, kestiremiyorum.
Yer İmleri