Sayfa 547/1000 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Üstadım mevduat karşılığını nasıl hesaplıyorsunuz acaba? Kullandığınız bir problem mi var acaba?

2. TCD: 1,884965
    ACC, 1,987997
    TCD bu farkı ne zaman kapatır? fikirleri alalım. yükseliş devam ederse ben fazla sürmeyeceğini düşünüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    teknoloji fonundaki yükseliş, 2017'de aselsanın 10 liradan havalanıp 47'ye kadar soluksuz uçtuğu zamanları hatırlattı. hep arada sert düzeltmeler olur denildi, asels ise en ufak bir yakıt ikmali dahi yapmadan roketledi. sanırım bu fonu tutanlar yakında servet sahibi olacak, cesaret edip alanlara ve düşer diye satmadan kanat çırpanlara hayırlı uçuşlar ve bol kazançlar dilerim.
    Smart nerde duracak nerden nereye geldi

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Dün +2 bekliyordum.0.81 getirdi. Smarttan biraz ekleselerdi portfoye keşke
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    TCD: 1,884965
    ACC, 1,987997
    TCD bu farkı ne zaman kapatır? fikirleri alalım. yükseliş devam ederse ben fazla sürmeyeceğini düşünüyorum.
    SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Şu anda elimde 12 çeşit fon var, yarısı öst içeren borçlanma, kalanı da kira, altın, acc, gpg, eib, obp az miktarda ppf. yani fazla riski olmayan bir dağılım. Buna rağmen son 10 günlük getirilerine bakıyorum ppf ve şimdiki faizlerin 2.5 katı getirmiş.

Portföyün %80 kadarı nkolay da 23.75 den yatıyor ona göre bir hesap yapınca yine fonlar daha çok getiriyor, şimdi düşünüyorum da acaba bonoları bozdurup tamamını fonlara mı aktarsam ama bu durum böyle gider mi yoksa bir yerde iş değişir pişman olur muyum karar veremedim.
    Benzer bir durum bendede var. Geçen yıl temmuzda 23.75 den bir yıllık bono(N Kolay) aldım. Temmuz 2020 de süresi bitecek. Fon olarak da TCD ve ACC var. Yaklaşık 2 aydır fonları inceliyorum. Fonların portföy oranı %5. Oranı biraz daha artırsam mı ne dersiniz?

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. pozitif gelince yerlere göklere sığdıramama negatif gelincede itin .ötüne sokma durumu kronikleşmiş :D

7.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    fatura ödemesi demişken: iş bankasında hesabı olanlar çok şanslı. çünkü maximum karttan verilen otomatik fatura talimatlarından hiç bir faiz ve komüsyon alınmıyor. doğal gaz, elektrik, ne olursa olsun 0 faiz ve komüsyon.
    Enpara kredi kartı ile yapılan fatura ödemelerinden de faiz ve komisyon almıyor.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    nkolay konusunda yalnız değilsiniz. aldık yattık bu orandan ancak bileşik işlememesi ve 6 aydan sonra stopaj avantajını kaybetmesi bir sorun ve hep kafada hiç bir garantimiz olmaması.hiç değilse fonda en azından bir gün sonra bile müdahale etme şansımız var.
    dün webster üstadın yazdığı bir cümle vardı

yani üstad kafada deli sorular... nkolayda aynı noktadayız..fon konusunda farklıyız
    aynen bileşik faiz olmayınca şimdiki satış değeri ile daha düşük oranlara denk geliyor aslında, bir garantisi de yok, mayıs sonunda bitiyor benim gerçi tedirgin de oluyorum ama bilmiyorum artık.
    şimdi az riskli olarak çoğunluk borçlanma fonlarına biraz da değişkenlere girsem ne kadar akıllıca olur, aylık en az %2 alır mıyım yoksa çıktığıma pişman olur muyum, kestiremiyorum.

Sayfa 547/1000 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •