Sayfa 567/1000 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    Acc amorti vermiş ya la😀 fonu gpg ye mi devrettiler nedir😁 yediler bi haftayı
    Ben boyle fonun...bir haftadir duzenli yuselen bistte toplam belkifr yuzde 1 getirmedi.
    Dusus olsa ne bok yiyecek acaba...
    Ya bir haftadir dususe turev acilirmi allah askina
    Ahanda kapanismetrede var
    Biz tutturuyoruz bistin yukselecegini koca acc tutturamiyor....yaziklar olsun
    Ama yine de acc diyorum
    Pamuk ipliginde gezmeye niyetim yok

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım, bunlar sıtrateji değiştirmedikleri sürece her gün düşüş türevini bırakmazlar, borsa uçsa da katiyyen bırakmazlar. bu, gün gibi ortada. o yüzden yükselişlerde acc'den bir şey beklemeyin. sonuçta bu endeks her gün soluksuz yükselmeyeceğine göre, düşüşlerde kazandıracaktır. yükseliş bekleyenler acc'den bir şey anlayamazlar. ppf'lerin üç katı civarı falan getirse yeter.
    Hay agzina saglik ustadim
    Birbirimizi acc ye karsi doldurma yerine boyle telkin edelim
    Bardaga dolu yonunden bakalim
    Mis gibi aylik ortalama mk 75 e yakin getirisi var daha ne olsun demi ustadim

3. Tcd adamsın ya 1.53

4. TCD nazar degmesin

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hay agzina saglik ustadim
    Birbirimizi acc ye karsi doldurma yerine boyle telkin edelim
    Bardaga dolu yonunden bakalim
    Mis gibi aylik ortalama mk 75 e yakin getirisi var daha ne olsun demi ustadim
    kesinlikle. sonuçta fonun nasıl çalıştığını çözdük. işimize gelirse alacağız gelmezse satacağız. üstelik tecrübelerimizi de paylaşıyoruz. şu saatten sonra acc hakkında olumsuz konuşmanın ne anlamı var? hatta daha da ileri gideyim, acc'ye laf söyleyen, karşısında beni bulur söyletmem, anlıyor musunuz söyletmem, acc'ye laf söyletmem!

6.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    TCD nazar degmesin
    yüzbin kere, hatta yüz milyon kere maşallah. maşallahhh, maşallah...

7.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım, bunlar sıtrateji değiştirmedikleri sürece her gün düşüş türevini bırakmazlar, borsa uçsa da katiyyen bırakmazlar. bu, gün gibi ortada. o yüzden yükselişlerde acc'den bir şey beklemeyin. sonuçta bu endeks her gün soluksuz yükselmeyeceğine göre, düşüşlerde kazandıracaktır. yükseliş bekleyenler acc'den bir şey anlayamazlar. ppf'lerin üç katı civarı falan getirse yeter.
    Demek borsu ucursa acc az getiri borsa cokerse acc cok getiri! Yataysa eksi!
    Bu be yaaa

8. Bu gunler de bir gun bitecek be bir zaman yazacagiz hatirliyormusunuz falan felan
    Bitme yaaaa

Sayfa 567/1000 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •