Ee alma vakti degilmi ,bu durumda ?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ee alma vakti degilmi ,bu durumda ?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sana bir şey yazardım ama hala başka şeyler peşindesin...
Kimseye burda mal aldırmadım alın da demedim senin tcd uçuyor kaçıyor alın dediğin şekildede bir şey demedim.
Ben tte 1,5 aydır alıp satıyorum sade bu yükseliş değil XTKJS 80 binlerde iken alıp satmaya başladım çok şükür hiç zararım olmadı doğru yerlerde alıp sattığım için ve çok iyi para kazandım burdan bazı arkadaşlar da aldı kazandı.
Ben o günler de yazarken bu fonu sen yerin dibine sokuyordun ben yazdım diye noldu rekor yaptı.
Gelelim zarar kar edecek kişilere 2 mesaj alıntı yapmışsın az geçmişe bak madem çok irdelemek istiyorsun konuyu kaç kere yazdım bu endeksde suni şeyler dönüyor karımı aldım çıktım diye hatta bazıları tutmaya devam etti daha da kar ettiler ama ben riski minimize ederim sürekli.
Dün yazdığım da saat 5 di ama önceki gün ana para ne var ne yok satış vermiştim kalan kar kadar bir miktar oda inse de çıksa da umrumda olmaz bunu da yazdım ona göre hareket edin de dedim.
Herkesin kendi parası istediğini alır satar buradan kimse direkt al sat tavsiyesi veremez...
Borsa da yukselis bu gazla devam edecek gibi.acc aldim,baska da almam lazim bugun 13:30 kadar.SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin söylediğin benim söylediğim fon yarışına döndürmeye (çalışmaya) gerek yok. Burada herkes (isteyen) aldığı yada güzel gördüğü fonu paylaşıyor. Kazanırkende, kaybederkende para herkesin kendi cebine giriyor yada çıkıyor. Bu tarz fonlar hisseler kadar olmasada risk tabiki var, adamlar risk derecelendirmesi yapmışlar, boşuna değildir herhalde. Burada kim kazanırsa sevinmeliyiz, kim kaybederse üzülmeliyiz, hepimiz böyle olmalıyız bence. Neden burada birşeyler yazıyor insanlar, sadece kendine faydalı olmak isteyen zaten gördüklerini bildiklerini yazmaz (yazmıyor) ama belki birileri de faydalanır diye düşünenler fonları yazıyorlar, böyle iyi niyetle hareket eden arkadaşlar var aramızda, onlara teşekkür ederim. Ama benim söylediğim şöyle iyi onun söylediği böyle kötü gibi bir kısır döngüye sokmayalım burayı, ne güzel Bilgi alışverişi ile ilerliyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri