Sayfa 577/1000 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yada siz de var diyemi hepiniz bu kadar gerginsiniz ������
    gerginlik yok üstad. kar da zarar da bizim hür irademizle aldığımız karar neticesi. sadece tte üzerinde durulduğu için gereksiz yazışmalar oluştu. oysa hepimiz yoldaşız sonuçta
    para huzur vermiyor insana. sadece yaşamı daha bir yaşanabilir hale getiriyor.
    "baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş"

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Odemeyi yapamayan derindere
    Teşekkürler iyi bulmuşsunuz, demek ki böyle pek güven vermeyen adı sanı pek duyulmamış şirketlerin olduğu borçlanmalardan uzak durmak gerekiyor tabi nereden bilecekler bugün büyük şirketler bile bir anda konkordato ilan edebiliyorlar.
    Bonoları da bozdurup fon alayım diyordum ama hiç gerek yokmuş risk almaya, bu fonlar bile tehlikeli olabiliyor demek ki, za olsun temiz olsun.
    Şimdi elimdeki diğer öst içeren fonların içeriğinde neler var acaba onu araştırayım bakalım.

3.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    su an hangi ozel sektor firmları var portfoyunde ,nerden bakacaz
    yeni portföyün son bildirme tarihi ayın 8 i o zaman görürüz

4.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    ödeme yapmayan şirketi bulmak kolay ama biraz zaman alır. o dönemki portföyün kap bildirimlerinde vadesi gelen ödemelerin yapılıp yapılmadığını öğrenebilirsiniz ama portföyde 20 şirket olunca biraz zaman ayırmak lazım. Risk yaratacak durumda olanları portföyde tutacaklarını sanmıyorum son karar sizin.
    Buna ve diğerlerine bakayım da bir şey anlamayız ki hangisi riskli hangisi değil, sonuçta şirketlerin iç yapısını, durumlarını bilmiyoruz ki, en iyisi ağırlığı azaltıp ppf ye doğru kaymak şimdilik.

5. aman dostlar aman, bizler burada gereksiz yazışmalarla uğraşırken endeks düşecek. hadi hep beraber bi omuz atalım şuna da düşmesin

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Teşekkürler iyi bulmuşsunuz, demek ki böyle pek güven vermeyen adı sanı pek duyulmamış şirketlerin olduğu borçlanmalardan uzak durmak gerekiyor tabi nereden bilecekler bugün büyük şirketler bile bir anda konkordato ilan edebiliyorlar.
    Bonoları da bozdurup fon alayım diyordum ama hiç gerek yokmuş risk almaya, bu fonlar bile tehlikeli olabiliyor demek ki, za olsun temiz olsun.
    Şimdi elimdeki diğer öst içeren fonların içeriğinde neler var acaba onu araştırayım bakalım.
    tbv de hangi sirketleroldugunu bulursak ,benim yorumum olur ,piyasa ya yakınım

7.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    tbv de hangi sirketleroldugunu bulursak ,benim yorumum olur ,piyasa ya yakınım
    tbv hangi fon

Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    tbv hangi fon
    pardon ,tpf

Sayfa 577/1000 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz