Sayfa 619/1000 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Devlet katkisi icin minimum 10 sene tutmaniz lazim onu biliyorsunuz degil mi

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    BES konusu benim de kafamı karıştırıyor, bir ara girdim sonra cayıp çıktım şimdi tekrar girip her ay 1.000 tl. yatırsam mı diye düşünüyorum, devlet katkısı da avantajlı olur gibi görünüyor ama fonları hakkında pek bilgim yok, kimi tavsiye ediyor kimi hiç gerek yok diyor bir karar veremedim.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bildirme zorunlulugu yok demekki
    Bildirenlerde revize edebilir demekki
    Öğleden sonra bile revize edenler var.
    Öğlene doğru artık kesindir bu derken bir bakıyorum öğleden sonra 14'ten önce revize gelmiş

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Geliyor gelmekte olan yavaş yavaş

https://www.bloomberght.com/yatirim-...i-asti-2239715
    Bu haberi hiç beğenmedim
    Durup dururken bir yerleri harekete geçirecekler böyle haberler devam ederse.

4. Bi şeyi kurala bağlamazsanız herkes at koşturur.tüm fonlar için aynı günün akşamı 8 de açıklama zorunluluğu getirilirse sorun olmaz.mkk nın bu boşvermişliğe elatması lazım.mkk ya bu konuda şikayet eden varmı.yoksa nasıl yapılıyor ilk şikayeti ben yapacağım

Para sahipsiz birakilir mi hic
    bir seye mutlaka baglanmalidir......

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Benim kafa rahat üstadım %70'den fazla kısım bişey olursa diye yedekte duruyor
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu haberi hiç beğenmedim
    Durup dururken bir yerleri harekete geçirecekler böyle haberler devam ederse.
    Ben pek ihtimal vermiyorum müdahale geleceğine.Yakın zamanda para piyasası fonlarına müdahale geldi zaten.Fonların büyüklüğüne bakarsak para piyasası fonları ve borçlanma araçları fonları getirileri düşmesine rağmen en çok tercih edilen fonlar.Hisse senedi fonlarında çok ciddi bir değişiklik yok.Değişkenlerde değişim var ama pörtföyünde ciddi miktarda hisse senedi bulunduran fon çok az geneli ters repo tahvil ve bono içeriyor.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Ben pek ihtimal vermiyorum müdahale geleceğine.Yakın zamanda para piyasası fonlarına müdahale geldi zaten.Fonların büyüklüğüne bakarsak para piyasası fonları ve borçlanma araçları fonları getirileri düşmesine rağmen en çok tercih edilen fonlar.Hisse senedi fonlarında çok ciddi bir değişiklik yok.Değişkenlerde değişim var ama pörtföyünde ciddi miktarda hisse senedi bulunduran fon çok az geneli ters repo tahvil ve bono içeriyor.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Stopaj..
    Acaba?
    Umarım olmaz.

8.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Hisse yogun fon da stopaj sifir
    brut kazanc = net kazanc olur
    BES sisteminde olduğunuz müddetçe elinizdeki veya ayrılana kadar tuttuğunuz tüm fonların toplam getirisi üzerinden stopaj hesaplanır. BES'ten ayrılırken de bunun kesintisi yapılır. Hisse veya diğer fon ayrımı yapılmaz.

Sayfa 619/1000 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •