Originally Posted by admustafa Opsiyonları gözüküyor dağılımda ama varsa VIOP pozisyonlarını gözükmüyor Sn.Shangil. O yüzden birşey demek güç. Ilginç opsiyonları oluyor TCD'nin bu ay APPLE hissesine opsiyon açmışlar. Ustadsiniz sn. Admustafa
Originally Posted by admustafa Üstadım google e-tablo yüklemek zor değil kopyasını oluştur dediğinizde artık sizde istediğiniz zaman açabilirsiniz Açtım mesela acc 0,5 eıd 0,6 mac 1,94 gözüküyor doğrumu yazdığım sonuçlar. Yoksa güncelememmi lazım.
Originally Posted by shangil Ustadsiniz sn. Admustafa Hayır Fonların Efendisi.
Originally Posted by Webster Pangaci ustadim Linke fid ve tcd ilave edecekmisin Yorma beni et len TCD ilave ederim FID için bişey diyemem biraz yorulun bence herşeyi devletten beklemeyin
Originally Posted by myfinans Hayır Fonların Efendisi. Ama puan inerse iyi getirmezmi?
Originally Posted by myfinans Açtım mesela acc 0,5 eıd 0,6 mac 1,94 gözüküyor doğrumu yazdığım sonuçlar. Yoksa güncelememmi lazım. ACC 0.05, EID 0.64 üstadım
Originally Posted by admustafa TCD ilave ederim FID için bişey diyemem biraz yorulun bence herşeyi devletten beklemeyin Sadicim Allasen et Girma beni sadicim
Originally Posted by admustafa Üstadım google e-tablo yüklemek zor değil kopyasını oluştur dediğinizde artık sizde istediğiniz zaman açabilirsiniz Nerden diyecem tiklanmiyor bile
Forum Rules
Yer İmleri