Gram gümüş almak isteyenler içinse tek yol TEB de hesap açtırıp gram gümüş almak ,aynı gram altın gibi.Fiziki almak isteyenler içinde 1 kilosu 3 ila 4 bin arasında alınır.Tabi fiziki alındığında acaip bir pahalılık sözkonusu.
Gram gümüş almak isteyenler içinse tek yol TEB de hesap açtırıp gram gümüş almak ,aynı gram altın gibi.Fiziki almak isteyenler içinde 1 kilosu 3 ila 4 bin arasında alınır.Tabi fiziki alındığında acaip bir pahalılık sözkonusu.
Valla ben sordum fiziki teslimat yok dediler.Altın içinde sormuştum.Garanti bankası altını istanbulda sadece 5 şube var fiziki teslimat yapılan diğer şubelerden olmaz demişlerdi.Türkiyede sadece 5 şubede teslimat vardı garantide .İşbankta sordum 5 kilo altının varsa fiziki teslimat olur dediler.Kuveyt türk ,türkiye finans falan belki bazı şubelerde fiziki teslimat yapıyorlardır.Sonra baktım çok gümüş alacağım, nereye saklıyacağım büyük sıkıntı.Takasbankı aradım bu fonun fiziki gümüşleri sizde cidden saklanıyormu diye.Saklanıyor dediler.Ben de zaten serde borsacılık var borsadaki fon en iyisidir deyip GMSTR ye dadandım.Sürekli alıyoruz bakalım ne olacak sonu.
Aslında S 400 işinin yalan olduğunu anladığımdan beri son 8 aydır borsada şimdiye kadar görmediğim parayı kazandım.Ama bu parti böyle devam edebilir diye düşünmüyorum.Hafif hafif masadan kalkmak lazım bence.
dün % 50 nakite geçtmiştim 3 ay önce aldığım hisselerin tümü % 60 ve üzerinde en az prim yaptı.
şimdi bakınıyorum ucuz kalan varmı diye.
hangsine baksam % 100 primli. dipten
sanırım bir süre bekleyecem % 50 nakit % 50 hisse.
Egitimlere devam, egitim sart..
https://www.bogleheads.org/wiki/Vide...ent_philosophy
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri