-
"Dolarda Düşüş Kaçınılmaz" başlığı her ne hikmetse, bir türlü kalabalıklaşamıyor.
Halen 4 yazı yazılmış...
Demekki doların akibeti belli. 
Ak yönetim yanlısı üyeler, o başlıkta fırtınalar estireceklerine, buralar yazılanlara laf yetiştiriyorlar.
Yani...)
-
Eğlence burada çünkü, diğer başlıkta ancak "veresiye veren bakkal" misali boş boş otururlar. Varoş mahallelerde işsizlikten ve can sıkıntısından gelene geçene sataşıp, kavga çıkarmaya çalışan gençler gibiler. Neyse ki su çok güzel ve bizde eğleniyoruz.
-

Originally Posted by
KaraKemal
spiegel bile böyle komik haber yapıyor, ucuz manipülasyona girişiyorsa işler ciddi demektir
trump bunları basın toplantısına falan almamakta son derece haklı
ateş olmadan yerden duman çıkmaz.
-

Originally Posted by
enfarktus
Eğlence burada çünkü, diğer başlıkta ancak "veresiye veren bakkal" misali boş boş otururlar. Varoş mahallelerde işsizlikten ve can sıkıntısından gelene geçene sataşıp, kavga çıkarmaya çalışan gençler gibiler. Neyse ki su çok güzel ve bizde eğleniyoruz.
size göre dolar kaça düşer?uzun vade,
-

Originally Posted by
anadolulu alp
3.20...............
-

Originally Posted by
JESSELIVERMORE
3.20...............
İşte yolunu şaşırmış bir üye daha...
Başlığınız yanda...
-

Originally Posted by
anadolulu alp
Ben yükseliş tarafındayım. Benim risk algıma göre 2 Ocak 2017 tarihli döviz alış kuru olan 3,5338. Bizim için bir taban fiyat veren Merkez Bankası sayın başkanına sevgiler. Geçen yılda bir sanayici mb bize 2,75'den dolar versin demişti, o gün bugündür 2,75'i görmedi galiba.
-

Originally Posted by
enfarktus
Ben yükseliş tarafındayım. Benim risk algıma göre 2 Ocak 2017 tarihli döviz alış kuru olan 3,5338. Bizim için bir taban fiyat veren Merkez Bankası sayın başkanına sevgiler. Geçen yılda bir sanayici mb bize 2,75'den dolar versin demişti, o gün bugündür 2,75'i görmedi galiba.
bende yükseliş tarafındayım bakalım uzun vade de nerede olacak?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri