Sayfa 825/1000 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. rygyo artıya geçmiş ve hala artıyor. Adını vermek istemediğim fonumuzun maşallahı var

2. Aynen hocam o iki hisse ne yapacaklarını Allah bilir
     Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Durum şöyle şimdilik :

Jale'nin portföyünü beğeniyorum genel olarak. Ama bir DURDO'ya, bir de RYGYO'ya ısınamadım.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. tcd cuma günü oluşan kayıbı bir kaç güne telafi eder.Aslında cuma endeksi yukarıda tutan garanti olmuştu.Bu hafta 2 li rakamları görebilir.Bir ara acc ile arasındaki fark ciddi anlamda açılmıştı.Endekste trend değişmedikçe tcd yoluna devam edecek gibi.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Tcd sadece hisse degil
    Turevler be olacak nazar degmesin

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Iyi hadi tcd icin dibi soyle bakalim???
    Mayıs haziran döneminde bist 85 binlerde iken tcd olsun acc olsun tam girme vaktiydi ve uzun yolculukta güzel karlar vermiştir ben olsam bu seviyelerden çıkardım hisse senedi yoğun fonlarda tekrar düşme vaktinde girerdim

Sizin tablo iyi calisiyor. Ben excel den kod lari yapistirinca hucre bicimi tutmadi. Simdi tekrar kendime kopy yapip duzenledim. Daha detaylandiriyorum artik. bir kopy de google da kalsin onlar da inceler artik hehe

Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Başta gayet güzel çalışıyordu ama, TEFAS formüllerini yayınlayarak kendi ayağımıza sıktık galiba
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

7.  Alıntı Originally Posted by Baybars10 Yazıyı Oku
    Mayıs haziran döneminde bist 85 binlerde iken tcd olsun acc olsun tam girme vaktiydi ve uzun yolculukta güzel karlar vermiştir ben olsam bu seviyelerden çıkardım hisse senedi yoğun fonlarda tekrar düşme vaktinde girerdim
    tcd gibi fonlarda sadece indeks onemli degil . bazi hisseler tam ters hereket ediyor
    elbet sozunuz genelde dogrudur

arkadaslar bir sey soracagim. yarin ogleden sonra satiigimiz acc hesaba girecek. acaba yarini kar ya zarari yansiyacakmi?

8. Hayır, yarınki fiyattan etkilenmez cuma günü satıldığı için.

Sayfa 825/1000 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •